arctis 3 497 TL'ye alınır mı

razer i mi usta valla deneyecek fırsatım olsa şimdi koşar gider denerim ama yok maalesef yozgatta yaşıyorum burda küçük bi teknosadan başka teknolojik dükkan yok. kulaklık yok orda da sadece arctis 1 var o da yeni gelmiş baya şaşırdım. en son ecik ısrar etme mesajı yolladım itopyaya
ah be abi :uzgunpeepo: en kötü öyle yaparsın ama itopya indirimleri 30 kasım da bitiyor yetişmeyebilir.

anakartımın ses yongasının tam modelini nasıl öğrenebilirim?
---------------------------------------------------------------------------------
@Saian SS amazonda kulaklığı denesek bile iade alıyorlar mı?
ben hs50proyu kafamı sıktıgı için iade etmiştim kabul ettiler

satıcısı amazondu

anakartımın ses yongasının tam modelini nasıl öğrenebilirim? @somoncum
---------------------------------------------------------------------------------
@Saian SS amazonda kulaklığı denesek bile iade alıyorlar mı?
Anakart modeli var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hs50proyu kafamı sıktıgı için iade etmiştim kabul ettiler

satıcısı amazondu
garip duyduğum iyi oldu bir daha kulaklık alırsam ordan alayım bari. :kekw:

Ekler

• Adsızı.png
    Adsızı.png
    54.7 KB · Hit: 40
  • adsızı1.png
    adsızı1.png
    25.4 KB · Hit: 34
Anakart modeli var mı?

garip duyduğum iyi oldu bir daha kulaklık alırsam ordan alayım bari. :kekw:
qp bilişimde alıyor diye biliyorum ama deneyimlemedim

b450m s2h var bende arctis 3 idare eder mi sence

Razer te 499 olmuş güzel ürün aslında.

ac97 büyük ihtimal ile ama bilmiyorum nereden öğrenebileceğini, genel de pc anakartların da güncel model ise kendi sitesinde anakart özellikleri kısmında yazıyor.

qp bilişimde alıyor diye biliyorum ama deneyimlemedim

b450m s2h var bende arctis 3 idare eder mi sence
ALC887 veya ALC892 var diye biliyorum, çok yüksek ses bekleme derim.

ac97 büyük ihtimal ile ama bilmiyorum nereden öğrenebileceğini, genel de pc anakartların da güncel model ise kendi sitesinde anakart özellikleri kısmında yazıyor.

ALC887 veya ALC892 var diye biliyorum, çok yüksek ses bekleme derim.
kendi sitesine intel hd ses yongası kullanıldığı yazıyor fakat monster firması realtek diyor.Galiba harici ses kartı kullanmışlar. @somoncum

Sound Blaster yazılımı da var dikkatini çekerim, Realtek ses codec var onda!
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-2-1/ bu model mi?
sizce cloud alphayı besleyebilir mi? Dün cloud 2 sipariş verdim ve sipariş verdikten sonra 50 tl fazla ile cloud alpha alabileceğimi farkettim fakat dünden beri ses kartımın cloud alphayı besleyip besleyemeyeceğini öğrenemedim.Yardımcı olucak tanıdığınız birileri var mı forumda? @somoncum

sizce cloud alphayı besleyebilir mi? Dün cloud 2 sipariş verdim ve sipariş verdikten sonra 50 TL fazla ile cloud alpha alabileceğimi farkettim fakat dünden beri ses kartımın cloud alphayı besleyip besleyemeyeceğini öğrenemedim.Yardımcı olucak tanıdığınız birileri var mı forumda? @somoncum
Bence öyle bir şey yapma, 65 ohm o kadar kolay değil beslemek cloud 2 al derim yanında verilen usb kartı 300TL civarında eski tipin de olanları, yenileri 550tl bandında yani kaliteli ses kartı da yer alıyor bir nevi.

Bence öyle bir şey yapma, 65 ohm o kadar kolay değil beslemek cloud 2 al derim yanında verilen usb kartı 300TL civarında eski tipin de olanları, yenileri 550tl bandında yani kaliteli ses kartı da yer alıyor bir nevi.
ama kimse cloud 2 nin 7.1 ni kullanmayı önermiyor.Stereo olarak kullanıcaksınız alın diyor forumlardaki çoğu kişi. @somoncum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,589
Üyeler
186,212
Son üye
DubaiCup
Geri