Arctis nova 5 vs arctis nova 7 gen 2

Reaksiyon skoru
3
merhabalar genel olarak fps oyunlstı için ara sıra da müzik dizi gilm yani gündelik kullanım için kulaklık atıyorum uzun zamandır nova 5i düşünüyordum bugün gezinirken nova 7 gen 2yi gördüm arasında 2k kadar bi fiyat farkı var vermeye değer mi vericek bütçem var ama çok zorunlu değilse hatta nova 5 daha iyiyse neden vereyim kullanan veya bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

merhabalar genel olarak fps oyunlstı için ara sıra da müzik dizi gilm yani gündelik kullanım için kulaklık atıyorum uzun zamandır nova 5i düşünüyordum bugün gezinirken nova 7 gen 2yi gördüm arasında 2k kadar bi fiyat farkı var vermeye değer mi vericek bütçem var ama çok zorunlu değilse hatta nova 5 daha iyiyse neden vereyim kullanan veya bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
nova 5 alınır eq ayarınızı yapın ve öyle kullanın nova 7 gen 2 de eşzamanlı Bluetooth ve 2.4 modu varmış hem PC den oyin oynayıp hemde telefondan konuşabiliyormuşsunuz (pek emin değilim)malzeme kalitesi de daha premium hissettiriyormuş
fakat pil ömrü ve mikrofon bakımından nova 5 daha iyi ben olsam nova 5 in inmesini beklerdim kendinize göre bir eq ayarı yapar kullanırsınız

5x modelini kullanıyorum hayatımda kullandığım en iyi kulaklık 7 gen 2 hakkında bilgim yok

ikisini de deneyimleyip nova 5 aldım airpods pro 2 den geçtim günlük kullanım için şimdi airpods kullanamıyorum ses kalitesi kötü geliyor nova 7 den tek eksisi sürücüleri onun dışında pil ömrü mikrofon eq olarak daha iyi yalnız beyaz alırsanız siyah ped almanızı öneririm belki ben uzun süre pc başında durduğumdan dolayıdır bilmiyorum ama fena sararıyor pedler :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,146
Üyeler
190,314
Son üye
Rüzgar.Türcan
Geri