Galko
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Hocam barracuda elimde kaldı 2. Takışım soldan koptu oyunun ortasındaykenHocam alıcı ile mi, bluetooth ile mi bağlanıyorsun?
Hocam barracuda elimde kaldı 2. Takışım soldan koptu oyunun ortasındaykenHocam alıcı ile mi, bluetooth ile mi bağlanıyorsun?
Hocam barracuda elimde kaldı 2. Takışım soldan koptu oyunun ortasındayken
Hocam hiçbirşey yapmadım oyunun ortasındaydım Bi anda sol tarafı koptu bende anlamadım iade alırlarmı acaba cogu kişide bu sorun mevcutNasıl becerdin hocam.![]()
Hocam hiçbirşey yapmadım oyunun ortasındaydım Bi anda sol tarafı koptu bende anlamadım iade alırlarmı acaba cogu kişide bu sorun mevcut
Yarın soracağım hocam sağolun 2. Takışım oldugu için uzuldum birazHiç bilmiyorum. Ama kırılma/kopma kullanıcı hatası olur diye düşünüyorum. Bilemedim. Yine garantiye sor.
Haydaaa sabah al-satçı bi arkadaştan alıcam kulaklıktan, inşallah elimizde patlamazYarın soracağım hocam sağolun 2. Takışım oldugu için uzuldum biraz
Bakın hocam valla plastiği çok dandik geldi gozume ciddenHaydaaa sabah al-satçı bi arkadaştan alıcam kulaklıktan, inşallah elimizde patlamaz
Bakın hocam valla plastiği çok dandik geldi gozume cidden![]()
İade almışlar hocam sanırımÇok da zorlama gerek yoktu aslında hocam. Var mı haber teknik servisten?
İade almışlar hocam sanırım
Nova 5 hem yazılımsa hemde nolmalde alır tekler hatta
Aynen hocam hs80 veya cloud 3 alıcamİyi valla öyleyse.