Arctis Nova 5 vs Barracuda X

Kaydettim ben. Ama 7.1 ve THX uygulamaları ile kullanmak çok hoşuma gitmedi, o yüzden kaldırdım. Orijinal kullanıyorum şimdi. Müzik de ayrı, oyunda ayrı seçenek istiyordu. Ben uğraşamam her seferinde diyerekten kaldırdım.
Razer synapse ne işe yarıyor indirdim ama bir turlu cozemedim

Hocam kulaklık geldi bu arada beğendim kablosuz olması zaten xbox a da baglanıyormuş sağolun hersey icin

Bluetooth olan cihazlara bağlanır hocam her türlü. Bende Bluetooth ile bağlanıyorum bilgisayara.

Bu kulaklıklara bakıyordum ve istediğim özellikleri karşılıyordu. İkisi de gaming gecesinde indirimde şu an. Hangisi daha mantıklı? Barracuda X hem ucuz, hem sistemimle uyumlu siyah olur diye gönlüm ondan yana ama sormak istedim buraya da.

Aradığım özellikler;
-Şarjının uzun gitmesi
-Kumaş pedli olup terletmeyip, kafamı ağrıtmaması
-Ses kalitesinin müzik konusunda iyi olması
-Hikayeli oyun oynuyorum ses kasacak durumum yok
-Mikrofon kullanmıyorum. Mikrofonu hiç önemli değil
-Dönebilir kulaklığı olursa daha iyi olur

Arctis Nova 5'in şarjı 48 saat, Barracuda X'in 24 saat gidiyor. Müzik için müzik kulaklığı almalısın, ses kalitesi aynı.

Arctis Nova 5'in şarjı 48 saat, Barracuda X'in 24 saat gidiyor. Müzik için müzik kulaklığı almalısın, ses kalitesi aynı.

2021 versiyonu o 2022 versiyonunda 50 saat gidiyor 1 yıldır kullanıyorum 1-1.5 hafta şarzı bana yetiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizde sol tarafı sallayınca ses geliyormu vida düşmüş gibi bende ve forumda cogu kiside bu sorun mevcut
O ses açma kapatma tuşu varya ondan geliyor. kronik o tuşda boşluk var ondan dolayı çok sallamadığınız sürece duymuyorsunuz

Razer synapse ne işe yarıyor indirdim ama bir turlu cozemedim
X'modelinin bir uygulama desteği yok o yüzden silebilirsin bir işe yaramaz. Android'de var(ios'da varmı bilmiyorum) ekoloyzer vb ayarlarını yapmak için onun dışında bilgisayar'da ekoloyzer ayarı dışında başka bir ayar yapamıyorsunuz 3.parti uygulamalar(Dolby öneririm uygun) veya THX kullanmanız lazım

Son düzenleme:

Arkadaşın dediği gibi 2020 herhalde bu. Geldiğinden beri 2.5 hafta oldu. 70 ile geldi şu an 20. Bluetooth ile bağlanıyorum.

Hocam sizde sol tarafı sallayınca ses geliyormu vida düşmüş gibi bende ve forumda cogu kiside bu sorun mevcut

Hocam hiç dikkat etmedim. Eve geçince kontrol edeyim.

2021 versiyonu o 2022 versiyonunda 50 saat gidiyor 1 yıldır kullanıyorum 1-1.5 hafta şarzı bana yetiyor

O ses açma kapatma tuşu varya ondan geliyor. kronik o tuşda boşluk var ondan dolayı çok sallamadığınız sürece duymuyorsunuz

X'modelinin bir uygulama desteği yok o yüzden silebilirsin bir işe yaramaz. Android'de var(ios'da varmı bilmiyorum) ekoloyzer vb ayarlarını yapmak için onun dışında bilgisayar'da ekoloyzer ayarı dışında başka bir ayar yapamıyorsunuz 3.parti uygulamalar(Dolby öneririm uygun) veya THX kullanmanız lazım

THX denedim ama çok da hoşuma gitmedi. Bir de oyunda değiştir, müzik de değiştir uğraşamam deyip sildim.

@Galko hocam sallıyorum da ses yok benim kulaklıkta.
Valla hocam cogu kişide kronik ses tuşu sallanıyormuş zaten anlamadım bende

Anladım hocam 3.parti fazla etki ettiğini düşünmuyorum ya

Valla hocam cogu kişide kronik ses tuşu sallanıyormuş zaten anlamadım bende

Anladım hocam 3.parti fazla etki ettiğini düşünmuyorum ya

Hocam alıcı ile mi, bluetooth ile mi bağlanıyorsun?

Geri