aktif olarak c3w kullaniyorum izledigim incelemelerde film icin uygun olmadigi soylensede eq ayari ile hem oyun hemde film icin kaliteli ses elde ettim tavsiyemde c3w denMerhaba, bu iki kulaklık arasında kaldım. Çoğunlukla Cs oynasam da dizi, film izliyorum, lol, fifa gibi oyunlar da oynuyorum. Hangisini önerirsiniz?
eq ayarlarını paylaşabilir misin?aktif olarak c3w kullaniyorum izledigim incelemelerde film icin uygun olmadigi soylensede eq ayari ile hem oyun hemde film icin kaliteli ses elde ettim tavsiyemde c3w den
mesajlarimda bir cok kere paylastim hocam bulamazsaniz bilgisayara gecince yine atarimeq ayarlarını paylaşabilir misin?
Hocam öncelikle iki kulaklık arasında 1300 TL gibi bir fiyat farkı mevcut. Ben C3'ün kablolu modelini kullandım ve hiç memnun kalmadım eq ayarları vs. yapmama rağmen sonrasında arkadaşıma kelepir bırakıp HS80MAX Wireless aldım. Yazılım desteği olarak SS ile Hyperx kıyaslamaya bile gerek yok SS çok daha başarılı. Mic kalitesi olarak Hyperx daha başarılı. Cs için C3'ü öneriyor olsam da diğer tüm konular için SS fark yaratır.Merhaba, bu iki kulaklık arasında kaldım. Çoğunlukla Cs oynasam da dizi, film izliyorum, lol, fifa gibi oyunlar da oynuyorum. Hangisini önerirsiniz?
atabilirsen sevinirim hocam C3W aldım.mesajlarimda bir cok kere paylastim hocam bulamazsaniz bilgisayara gecince yine atarim
hocam benim profilimde c3w eq ayarları mevcut birçok arkadaşa önermiştim bakabilirsinizatabilirsen sevinirim hocam C3W aldım.