Çözüldü✓ Arctis Nova 7 Wireless vs Cloud 3 Wireless

Hangisi?

• Cloud 3 Wireless

Oylar: 6 75.0%
  • Arctis Nova 7 Wireless

Oylar: 2 25.0%

• Oy kullanan toplam üye
    8

syrius

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba, bu iki kulaklık arasında kaldım. Çoğunlukla Cs oynasam da dizi, film izliyorum, lol, fifa gibi oyunlar da oynuyorum. Hangisini önerirsiniz?

Merhaba, bu iki kulaklık arasında kaldım. Çoğunlukla Cs oynasam da dizi, film izliyorum, lol, fifa gibi oyunlar da oynuyorum. Hangisini önerirsiniz?
aktif olarak c3w kullaniyorum izledigim incelemelerde film icin uygun olmadigi soylensede eq ayari ile hem oyun hemde film icin kaliteli ses elde ettim tavsiyemde c3w den

aynı anda iki cihaz bağlantısı yapıp ikisinide aynı anda duyabilmek çok güzel bir özellik sırf bunun için ss aldım diyebilirim yazılımıda çok iyi sesleri ayırma konusunda o yüzden ben ss derim

Hocam öncelikle iki kulaklık arasında 1300 TL gibi bir fiyat farkı mevcut. Ben C3'ün kablolu modelini kullandım ve hiç memnun kalmadım eq ayarları vs. yapmama rağmen sonrasında arkadaşıma kelepir bırakıp HS80MAX Wireless aldım. Yazılım desteği olarak SS ile Hyperx kıyaslamaya bile gerek yok SS çok daha başarılı. Mic kalitesi olarak Hyperx daha başarılı. Cs için C3'ü öneriyor olsam da diğer tüm konular için SS fark yaratır.

Arctis Pro Wireless kullanan biri olarak söylüyorum, hafiflik ve konfor için Nova 7 Wireless, fakat ses gücü için Cloud 3 Wireless. Profesyonel değilsen bende Nova 7 Wireless öneririm. Cloud 3'te daha iyi ses kasacağın su götürmez bir gerçek fakat genel anlamda, oyun oynayanlar olarak 99%'umuz hobi olarak yaptığı için genel kullanım rahatlığından dolayı Nova 7 Wireless öneririm bende.

Geri