Owlore
80+
O eskiden değil miydi, corsair tr'den çekilmişti diye biliyorumCorsaire ingilizce destek maili yaz sıfırını gönderiyorlar
O eskiden değil miydi, corsair tr'den çekilmişti diye biliyorumCorsaire ingilizce destek maili yaz sıfırını gönderiyorlar
Yollamıyorlar.Birkaç ay önce attım malesef tedarik edemediklerini belirtti.Sanırım tr ye özel.Corsaire ingilizce destek maili yaz sıfırını gönderiyorlar
O eskiden değil miydi, corsair tr'den çekilmişti diye biliyorum
Yaklaşık 8 ay önce atmıştım maili göndermişlerdi, sizin bahsettiğiniz yeni bir şey ise bilmiyorumYollamıyorlar.Birkaç ay önce attım malesef tedarik edemediklerini belirtti.Sanırım tr ye özel.
En iyisi iem zaten illa kulakustu isteyen stüdyo kulaklığı alsınAldım ve iade ettim. Kablolu olmasına rağmen ses detay ve kalitelisi benim zero:red civarında geziyor. Reklamlarla övülen bir kulaklık kendisi. Bunu alacağınıza HS80 alın daha iyi sesten çok bir şey kaybetmezsiniz fakat konfordan bayağı bir şey kazanırsınız.
Aynen öyle çok oyuncu kulaklığı denedim ve bir çoğu markaların üst modeliydi. Hiçbiri güzel performans vermiyor. Ya paraya kıyıp iyi bir setup kurcaksın ya da oyuncu kulaklığı fiyatının yarısına iem + mikrofon yapıp daha da mutlu olacaksın.En iyisi iem zaten illa kulakustu isteyen stüdyo kulaklığı alsın
Shenzen audiodan SHENZHENAUDIO5 kuponu ile hexa 2150, simgot em6l 3000 TL'ye geliyor ikiside çok iyi kulaklıklar çoğu kulakustunden daha iyi. İem en f/p ve en iyisidir.Aynen öyle çok oyuncu kulaklığı denedim ve bir çoğu markaların üst modeliydi. Hiçbiri güzel performans vermiyor. Ya paraya kıyıp iyi bir setup kurcaksın ya da oyuncu kulaklığı fiyatının yarısına iem + mikrofon yapıp daha da mutlu olacaksın.
iem öneriniz varmı başlangıç içinAynen öyle çok oyuncu kulaklığı denedim ve bir çoğu markaların üst modeliydi. Hiçbiri güzel performans vermiyor. Ya paraya kıyıp iyi bir setup kurcaksın ya da oyuncu kulaklığı fiyatının yarısına iem + mikrofon yapıp daha da mutlu olacaksın.
vergi dahilmi bu fiyatlara ?Shenzen audiodan SHENZHENAUDIO5 kuponu ile hexa 2150, simgot em6l 3000 TL'ye geliyor ikiside çok iyi kulaklıklar çoğu kulakustunden daha iyi. İem en f/p ve en iyisidir.
Vergi yok kargo ücretsiz aldıktan sonra mail atiyosun onlar gümrüğü hallediyoriem öneriniz varmı başlangıç için
Mesaj otomatik birleştirildi:
vergi dahilmi bu fiyatlara ?
Ucuz olarak onerebilecegim bu var. Bu bütçede rakipsiz.iem öneriniz varmı başlangıç için
vergi dahilmi bu fiyatlara ?
shenzhen kuponu nedir shenzhen5 yazıyorum ama fiyat değişmiyorVergi yok kargo ücretsiz aldıktan sonra mail atiyosun onlar gümrüğü hallediyor
Ucuz olarak onerebilecegim bu var. Bu bütçede rakipsiz.
750 TL, bunun üstü truthear zero blue-red onlarıda Shenzhen audio sitesinde bulabilirsin 5 dolar kuponuyla 5 dolar daha ucuza alırsın iki kulaklık da fiyatına göre güzel kulaklıklar. Tr fiyatları %150 %200 daha pahalı7HZ x Crinacle Zero: 2
The 7HZ Legacy 7HZ made global waves with several of its most popular models. IEMs such as the Salnotes Zero, Dioko, and Timeless gathered massive popularity due to their amazing price-to-performance value. 7HZ has proven itself to the worldwide audience as a trusted manufacturer of...www.linsoul.com
SHENZHENAUDIO5 kupon bu. Çoğu profesyoneller iem kulaklık kullanıyor zaten oyuncu kulakustu işi fasa fiso oyun içinde müzik içinde iem en iyisidir stüdyo kulaklıklarıda güzel.shenzhen kuponu nedir shenzhen5 yazıyorum ama fiyat değişmiyor
Oyun içinse simgot em6l akar.Aynen öyle çok oyuncu kulaklığı denedim ve bir çoğu markaların üst modeliydi. Hiçbiri güzel performans vermiyor. Ya paraya kıyıp iyi bir setup kurcaksın ya da oyuncu kulaklığı fiyatının yarısına iem + mikrofon yapıp daha da mutlu olacaksın.
ilk defa duyuyorum, ne kadar süredir kullanıyosun?Hs80 düz wireless kullanıyorum ilk başlarda çok kanser ediyordu da sonradan biraz düzeldi. Ped sorunu var, zamanla çıkıyor ve aliexpress harici sünger satan yer bulamadım
Bunu alacağınıza yurtdışından 110 dolara letshuoer s12 çekin, prosu 135 dolar. Mikrofon şart ise ekstradan kaliteli mikrofonlu kablo alırsınız veya harici mikrofon alırsın, biraz daha artar onunlada dac alırsın kalan bütçe ile çok daha iyi olur s12, her anlamda. S12 müthiş bir kulaklık.SteelSeries Arctis Nova Pro Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Arctis Nova Pro Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com