Neler Yeni

🔥İndirim Arctis Nova Pro Kablolu 5499TL

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berkan Demir
Bu kulaklığı kötüleyenler olmuş arkadaşlar ham haliyle bu kulaklık size göre değil ayarlarını yapmanız lazım hs80 dediğiniz kulaklığı ses ve kart kalitesi yanına yaklaşamayacak düzeyde.. alıp sonardan ayarını yaparsanız kullanabileceğiniz en iyi kulaklıklardandır kendisi aktif olarak 6 aydır kullanmaktayım..

Eksi yönü yok mu var padler çok terlersiniz yazın

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Duman
O eskiden değil miydi, corsair tr'den çekilmişti diye biliyorum
Yollamıyorlar.Birkaç ay önce attım malesef tedarik edemediklerini belirtti.Sanırım tr ye özel.
Yaklaşık 8 ay önce atmıştım maili göndermişlerdi, sizin bahsettiğiniz yeni bir şey ise bilmiyorum

Güncelleme: Yurt dışında tanıdığınız varsa onlara gönderebiliyorlarmış

Son düzenleme:
Aldım ve iade ettim. Kablolu olmasına rağmen ses detay ve kalitelisi benim zero:red civarında geziyor. Reklamlarla övülen bir kulaklık kendisi. Bunu alacağınıza HS80 alın daha iyi sesten çok bir şey kaybetmezsiniz fakat konfordan bayağı bir şey kazanırsınız.
En iyisi iem zaten illa kulakustu isteyen stüdyo kulaklığı alsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Birkan Öztürk
En iyisi iem zaten illa kulakustu isteyen stüdyo kulaklığı alsın
Aynen öyle çok oyuncu kulaklığı denedim ve bir çoğu markaların üst modeliydi. Hiçbiri güzel performans vermiyor. Ya paraya kıyıp iyi bir setup kurcaksın ya da oyuncu kulaklığı fiyatının yarısına iem + mikrofon yapıp daha da mutlu olacaksın.

Aynen öyle çok oyuncu kulaklığı denedim ve bir çoğu markaların üst modeliydi. Hiçbiri güzel performans vermiyor. Ya paraya kıyıp iyi bir setup kurcaksın ya da oyuncu kulaklığı fiyatının yarısına iem + mikrofon yapıp daha da mutlu olacaksın.
Shenzen audiodan SHENZHENAUDIO5 kuponu ile hexa 2150, simgot em6l 3000 TL'ye geliyor ikiside çok iyi kulaklıklar çoğu kulakustunden daha iyi. İem en f/p ve en iyisidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadir Işık
iem öneriniz varmı başlangıç için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shenzen audiodan SHENZHENAUDIO5 kuponu ile hexa 2150, simgot em6l 3000 TL'ye geliyor ikiside çok iyi kulaklıklar çoğu kulakustunden daha iyi. İem en f/p ve en iyisidir.
vergi dahilmi bu fiyatlara ?

Vergi yok kargo ücretsiz aldıktan sonra mail atiyosun onlar gümrüğü hallediyor

Ucuz olarak onerebilecegim bu var. Bu bütçede rakipsiz.
750 TL, bunun üstü truthear zero blue-red onlarıda Shenzhen audio sitesinde bulabilirsin 5 dolar kuponuyla 5 dolar daha ucuza alırsın iki kulaklık da fiyatına göre güzel kulaklıklar. Tr fiyatları %150 %200 daha pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadir Işık
Vergi yok kargo ücretsiz aldıktan sonra mail atiyosun onlar gümrüğü hallediyor

Ucuz olarak onerebilecegim bu var. Bu bütçede rakipsiz.
750 TL, bunun üstü truthear zero blue-red onlarıda Shenzhen audio sitesinde bulabilirsin 5 dolar kuponuyla 5 dolar daha ucuza alırsın iki kulaklık da fiyatına göre güzel kulaklıklar. Tr fiyatları %150 %200 daha pahalı
shenzhen kuponu nedir shenzhen5 yazıyorum ama fiyat değişmiyor

shenzhen kuponu nedir shenzhen5 yazıyorum ama fiyat değişmiyor
SHENZHENAUDIO5 kupon bu. Çoğu profesyoneller iem kulaklık kullanıyor zaten oyuncu kulakustu işi fasa fiso oyun içinde müzik içinde iem en iyisidir stüdyo kulaklıklarıda güzel.

Oyun içinse simgot em6l akar.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
nova serisinden nefret ediyorum

Hs80 düz wireless kullanıyorum ilk başlarda çok kanser ediyordu da sonradan biraz düzeldi. Ped sorunu var, zamanla çıkıyor ve aliexpress harici sünger satan yer bulamadım
ilk defa duyuyorum, ne kadar süredir kullanıyosun?
başka eksi gördüğün şeyler var mı?

Bunu alacağınıza yurtdışından 110 dolara letshuoer s12 çekin, prosu 135 dolar. Mikrofon şart ise ekstradan kaliteli mikrofonlu kablo alırsınız veya harici mikrofon alırsın, biraz daha artar onunlada dac alırsın kalan bütçe ile çok daha iyi olur s12, her anlamda. S12 müthiş bir kulaklık.

Son düzenleme:
Top Bottom