Kasa ARGB bağlantısı nasıl yapılır?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
588
Dostlar selamlar Aerocool P500C kasa aldım ek olarak Deepcool LE360 V2 sıvı soğutmam var fotoğraflar da görüldüğü üzere hepsinin bağlantısını nasıl yapacağım kasanın fanları satadan güç alıyor ek olarak bir tane fan bir tane de 3 pin argb girişi var onları anakarta taktım ama kasa da 1 fanın RGB’si çalışmıyor ek olarak sıvı soğutmanın rgb’lerini de birbirine bağladım onlar da çalışmıyor ne yapmam lazım?

IMG_1362.webp

IMG_1361.webp

fotoğrafları atmamışsın knk argbleri birbirine tak komple en son bi tanesini anakarta bağla

sata ön panelden geliyor olması lazım onu tak psuya rgbleride birbirine tak zincir olacak şekilde birinden pinli birinden pinsiz şekilde tak her fanın bir erkek bir dişi kablosu var 2 sini takmak zorunda değilsin

sata ön panelden geliyor olması lazım onu tak psuya rgbleride birbirine tak zincir olacak şekilde birinden pinli birinden pinsiz şekilde tak her fanın bir erkek bir dişi kablosu var 2 sini takmak zorunda değilsin
Hocam zincirleme takınca rgb’ler çalışmıyor en son bir tane erkeği bırakıp anakarta mı takmam lazım yoksa kasa fanları ile birleştirip kasa fanlarından çıkan kabloyu mu anakarta takmam lazım?

Hocam zincirleme takınca rgb’ler çalışmıyor en son bir tane erkeği bırakıp anakarta mı takmam lazım yoksa kasa fanları ile birleştirip kasa fanlarından çıkan kabloyu mu anakarta takmam lazım?
1 tanesini anakarta takacaksın evet varsa kasanda rgb tuşu onla dener misin bi birde rgb anakarta tam oturuyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendeki sorun var gibi sende de dişi olanların pin girişi plastikle sıfıra sıfır olunca girmiyor anakarta

1 tanesini anakarta takacaksın evet varsa kasanda rgb tuşu onla dener misin bi birde rgb anakarta tam oturuyor mu
Kasanın fanlarının bir adet fan ve 3 pin çıkışı var hocam onlar da kontrolcüye bağlı kasanın

Kasanın fanlarının bir adet fan ve 3 pin çıkışı var hocam onlar da kontrolcüye bağlı kasanın
tamam hocam şimdi kasadan bir tanesini de anakarta tak anakart yazılımı ile kontrol et

Yok hocam zaten şuan takılı sıvı soğutmanın rgb’leri boşta onu nasıl takıcam
kankam 1 kasa fanı ve 2 fanlı soğutucu var diyelim 1 dişi boşta kalacak şekilde bunları birbirine takıp dişiyide anakarta takacaksın ben mi bir şey kaçırdım

Geri