AMD Ryzen 5 2600İşlemciniz ne konuyla alakasız?
İşlemci traymı fanmı konuyla alakasız fanla geldimi?AMD Ryzen 5 2600
kasanın tüm fanlarını her hafta temizleyip 6 ayda bir macun değişikliği yapıyorum zaten dalga gececi fikrin için eyvallahKasanın hava sirkülasyonunu iyileştirmek
Ekran kartının termal macununu yenilemek
Ekran kartına ekstra fan takmak
Dalga geçmek için yazmadım. Kasanın hava sirkülasyonu iyiyse, ekran kartının termal macunu da taze ve sorunsuz ise ekran kartının fanları yeterli gelecektir zaten. Tüm bunlara rağmen ısınma varsa ekran kartına ekstra fan takmanın da bu sorunu çözeceğini sanmıyorum. Ekran kartının tam modeli nedir?kasanın tüm fanlarını her hafta temizleyip 6 ayda bir macun değişikliği yapıyorum zaten dalga gececi fikrin için eyvallah
radeon rx570Dalga geçmek için yazmadım. Kasanın hava sirkülasyonu iyiyse, ekran kartının termal macunu da taze ve sorunsuz ise ekran kartının fanları yeterli gelecektir zaten. Tüm bunlara rağmen ısınma varsa ekran kartına ekstra fan takmanın da bu sorunu çözeceğini sanmıyorum. Ekran kartının tam modeli nedir?
Kartın modelini de soruyorum. Hangi ekran kartı üreticisinin hangi modeli. Bilmiyorsan fotoğrafını da atabilirsin varsa.radeon rx570
Kartın modelini de soruyorum. Hangi ekran kartı üreticisinin hangi modeli. Bilmiyorsan fotoğrafını da atabilirsin varsa.
Kankam burada yazmıyor. Bu ekran kartındaki gpu ve belleği ile alakalı bilgiler. Ben sana ekran kartının üreticisini ve modelini soruyorum. Satın aldığın yerden bakabilirsin sipariş geçmişi veya faturadan. Eğer bakamıyorsan da fotoğrafını at. Başka türlü anlamamız mümkün değil gibi yoksa.