Öneri ARGB Fan Kontrolcü Önerisi

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
500
Merhaba kasam için deepcool fd12 argb fan aldım fakat anakartım argb desteklemediği için kontrolcüye ihtiyacım var, aşağıdaki ürün iş görür mü daha iyi bişey mi almak lazım yardımcı olur musunuz

bunu farklı bi model olanı bende var pek kullanışlı sayılmaz çünkü kumandan veya kasanda rgb değiştirmek için bi tuş olması gerekiyor yoksa default sabit renkler olarak kullanırsın

bunu farklı bi model olanı bende var pek kullanışlı sayılmaz çünkü kumandan veya kasanda rgb değiştirmek için bi tuş olması gerekiyor yoksa default sabit renkler olarak kullanırsın
valla renkleri çok değiştiriceğimi düşünmüyorum sabit renkte kalması yeterli benim için. tabi arada değiştirmek güzel olur ama kumandalı bi model alınca fiyatı artıyo.

valla renkleri çok değiştiriceğimi düşünmüyorum sabit renkte kalması yeterli benim için. tabi arada değiştirmek güzel olur ama kumandalı bi model alınca fiyatı artıyo.
bunların reset switch kablosu olan modelleri var kasanın reset sw yerine takıyorsun tuşa basıp değiştiriyorsun rengi vs. ondan bak

hocam ben valla tek başına modül pahalı diye 1.050 lirayken böyle set halinde almıştım. kasadaki tüm fanları da bağladım hepsini buradan kontrol ediyorum. bir de kasasını aldık onda daha küçük ve dandik bir modülle geliyor ama onu ayrı satmıyorlar satsalar 200-300 lira etmez bile
Bende bu kontrolcüden almıştım baya modları felan eğlenceli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,541
Üyeler
197,711
Son üye
donanımdogu
Geri