Argb kontrolcüs önerisi

proerdo

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhabalar yeni bir sistem topladım ama anakartta argb kontrolcüsü yok phantom spiritin rgbsi çalışmıyor kasayı daha almadım ama muhtemelen o da çalışmaz gibi geliyor anakartım asrock B450 hangi kontolcü almalıyım? Olqbildiğince ucuz olmalı
Not: bunun için konu bulamadım o nedenle bu konuya açtım

Bu biraz pahalı gibi ama ucuzu farkeder mi

Daha ucuz olanlar sadece çoklayıcı görevi görüyor genelde, anakartta ARGB bağlantısı yoksa işinize yaramazlar yani. Bu hem kontrolcü hem çoklayıcı görevi görüyor içinde kumandası da var. Daha önce kullandığım bir ürün öneririm. Ancak alacağınız kasada kontrolcü varsa yani FRGB değil ARGB bir kasa ise bunu almanıza gerek yok hocam.

Daha ucuz olanlar sadece çoklayıcı görevi görüyor genelde, anakartta ARGB bağlantısı yoksa işinize yaramazlar yani. Bu hem kontrolcü hem çoklayıcı görevi görüyor içinde kumandası da var. Daha önce kullandığım bir ürün öneririm. Ancak alacağınız kasada kontrolcü varsa yani FRGB değil ARGB bir kasa ise bunu almanıza gerek yok hocam.
Tam bilmiyorum onu ama 200 300 liraya bir şey alsam çalışır mı sadece yansa yeter gibi çok değiştirmicem

Tam bilmiyorum onu ama 200 300 liraya bir şey alsam çalışır mı sadece yansa yeter gibi çok değiştirmicem

300 liraya temudan al abi var oralarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hub ile kontrolcü karıştırmayın da

birisi soket çoğaltmak için diğeri anakart desteği olmanayn yerlerde destek verir reset tuşuna felan baglarsın yada kumandali modeller var öyle yani

300 liraya temudan al abi var oralarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hub ile kontrolcü karıştırmayın da

birisi soket çoğaltmak için diğeri anakart desteği olmanayn yerlerde destek verir reset tuşuna felan baglarsın yada kumandali modeller var öyle yani
Ben kasadada bakıyım yoksa ordab alırım teşekkürler

Geri