Ozan GÜNER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 399
Select all deArkadaşlar msi center üzerinden argb değiştiremiyorum sadece kasa led düğmesinden değişiyor ve çalışma hızlarını göremiyorum hepsi kasada bu aparata bağlı görselde ki kabloları anakarta mi bağlamaliyim
aynen öyle hocam elinde tuttuğun kabloları anakarta bağlaman lazım. birisi sys fan portlarından birine diğeri J_ARGB portlarından birineArkadaşlar msi center üzerinden argb değiştiremiyorum sadece kasa led düğmesinden değişiyor ve çalışma hızlarını göremiyorum hepsi kasada bu aparata bağlı görselde ki kabloları anakarta mi bağlamaliyim
adam kabloları anakarta takmamış select all de diyosun hocam yanlış bilgi.Select all de
Argb'yi değiştiremiyorum diyor ben uygulama üstünden yapması gerekeni söylüyorum yanlış bilgi nerede?aynen öyle hocam elinde tuttuğun kabloları anakarta bağlaman lazım. birisi sys fan portlarından birine diğeri J_ARGB portlarından birine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adam kabloları anakarta takmamış select all de diyosun hocam yanlış bilgi.
Ayrıca birçok kablo zaten takılı görselde göründüğü üzereaynen öyle hocam elinde tuttuğun kabloları anakarta bağlaman lazım. birisi sys fan portlarından birine diğeri J_ARGB portlarından birine
Hocam ikisi de 3 pin ama bunlarınaynen öyle hocam elinde tuttuğun kabloları anakarta bağlaman lazım. birisi sys fan portlarından birine diğeri J_ARGB portlarından birine
elinde tuttuğu kablo anakarta bağlı olmadan bluetoothla mı değiştiricek argb'yi kanziArgb'yi değiştiremiyorum diyor ben uygulama üstünden yapması gerekeni söylüyorum yanlış bilgi nerede?
Ayrıca birçok kablo zaten takılı görselde göründüğü üzere
takılma pin sayısına hocam dediğim soketlere takarsan sorun çözülecek. elinde tuttuklarından alttakini J_ARGB portuna diğerini SYS_FAN portlarından birine takıcaksın.Hocam ikisi de 3 pin ama bunların
Teşekkürler hocamelinde tuttuğu kablo anakarta bağlı olmadan bluetoothla mı değiştiricek argb'yi kanzi
takılma pin sayısına hocam dediğim soketlere takarsan sorun çözülecek. elinde tuttuklarından alttakini J_ARGB portuna diğerini SYS_FAN portlarından birine takıcaksın.
Hocam msi center fanı gördü Rgb çalışmıyor sadece benim için yeterli teşekkürlerelinde tuttuğu kablo anakarta bağlı olmadan bluetoothla mı değiştiricek argb'yi kanzi
takılma pin sayısına hocam dediğim soketlere takarsan sorun çözülecek. elinde tuttuklarından alttakini J_ARGB portuna diğerini SYS_FAN portlarından birine takıcaksın.
rgb'yi de dediğim porta takarsan görür hocam. anakartın üst seviye bi anakart o özelliğide kullan derim.Hocam msi center fanı gördü Rgb çalışmıyor sadece benim için yeterli teşekkürler
Taktim hocam beyaz olana argb yazan ama görmedirgb'yi de dediğim porta takarsan görür hocam. anakartın üst seviye bi anakart o özelliğide kullan derim.
kırmızı kareye aldığım portlardan birisine takarsan rgbyi de kullanırsın
Alıntıyı görüntüle
3 pinliydi dimi taktığın yerTaktim hocam beyaz olana argb yazan ama görmedi
Evet3 pinliydi dimi taktığın yer