GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,279
Konuşup ahkam keserken derken konuşma bilgini tart sonra gel derken mahalle bilgisayarcısında pc toplamaya benzemez derken çok kibarsın dimi? Ben hava atmadım ilk senin o bilmeden konuşmana cevap verdim ayrıca temiz kablolama yapıyorum demedim ve kabloları bir araya toplayıp klips atma mesajımda atmış olduğun görsellere karşılık bir cevaptı düzgün bir şekilde okumuş olsan bunu bana yazmazdın ve ağzın açık kalır tecrübemiz yan yana gelemez diyorsun hayla kendini beğenmişlik yapıyor ve kabaca konuşuyorsun benim amacım seni ezmek değil veya lafına laf katmak değil fakat ben argolu konuşmadıkca sen argolu konuşuyorsun biraz daha ileriye gidersen bu şekilde aşşağılarmışcasına sana tecrübeyi gösteririm o zaman görürüz kimin ağzı açık kalıyorben saygı çerçevesini hiçbir şekilde aşmadım sadece 120 sistemle hava atıyorsun ben hiçbir şekilde ilk başta yukarıdan konuşmadım ama sen hava atınca bende altında kalmam. az önce temiz kablolama yapıyorum diyodun şimdi bir araya toplayıp klips atmak diyosun işi hor görüyorsun ne olucaktı başka? itopyada o yoğunluk şartında bu kablolama altın değerinde. 1 günümü sadece bi pcye ayırsam ortaya çıkıcak sonuçta ağzın açık kalır. tecrübemiz yan yana gelemez.