Ben nasıl bilebilirim sence onu yapan yere göndermen lazımBu sorun ne ile alakalı?
Kendin yapmaya çalışırsan daha cok zarar verebilirsin yani hiç yapılmaz hale gelir yapılmasını istiyorsan biraz bütçe lazım yoksa olmazBu kartı tamir edicek kişi benim bütçem olsa buraya konu açmazdım.
Saç kurutma makinası ile denesem olur mu? Karttan ümidin kestim.Sadece chipsetin olduğu en alt tabakayı çıkar.Aliminyum folyo ile sar.200 derece ısıtılmış fırında 5-10 dk beklet.Eğer karttan umudu kestiysen bu son çaredir lehimlerin ısınmasıyla çalışma ihtimali var.
Saç kurutmanın çok etki edeceğini sanmıyorum ama deneyebilirsin.Belki işe yarar ama daha fazla ısı gerektiğini düşünüyorum..Youtubeda yada donanım haberde fırınlamayı araştır iyice emin olursan yapabilirsin evdeSaç kurutma makinası ile denesem olur mu? Karttan ümidin kestim.
Yaptım saç kurutma ile 10 dakika umarım olurSaç kurutmanın çok etki edeceğini sanmıyorum ama deneyebilirsin.Belki işe yarar ama daha fazla ısı gerektiğini düşünüyorum..Youtubeda yada donanım haberde fırınlamayı araştır iyice emin olursan yapabilirsin evde