Arızalı RX 570

Chapin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,088
Arkadaşlar elimde Arızalı bir Gigabyte RX 570 4G var. Bu karta 10 dakika boyunca Chip'e saç kurutma ile hava tutsam düzelir mi?

tabii ki de hayır onların özel makineleri var ve sorunun çip olduğu belli bile değil

tabii ki de hayır onların özel makineleri var ve sorunun çip olduğu belli bile değil
Bu sorun ne ile alakalı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kart bozulrsa benim açımdan sorun yok.

Bişeye tamire girmeden önce ilk sorunu tespit etmek gerek.

Bu kartı tamir edicek kişi benim bütçem olsa buraya konu açmazdım.
Kendin yapmaya çalışırsan daha cok zarar verebilirsin yani hiç yapılmaz hale gelir yapılmasını istiyorsan biraz bütçe lazım yoksa olmaz

Sadece chipsetin olduğu en alt tabakayı çıkar.Aliminyum folyo ile sar.200 derece ısıtılmış fırında 5-10 dk beklet.Eğer karttan umudu kestiysen bu son çaredir lehimlerin ısınmasıyla çalışma ihtimali var.

Sadece chipsetin olduğu en alt tabakayı çıkar.Aliminyum folyo ile sar.200 derece ısıtılmış fırında 5-10 dk beklet.Eğer karttan umudu kestiysen bu son çaredir lehimlerin ısınmasıyla çalışma ihtimali var.
Saç kurutma makinası ile denesem olur mu? Karttan ümidin kestim.

Saç kurutma makinası ile denesem olur mu? Karttan ümidin kestim.
Saç kurutmanın çok etki edeceğini sanmıyorum ama deneyebilirsin.Belki işe yarar ama daha fazla ısı gerektiğini düşünüyorum..Youtubeda yada donanım haberde fırınlamayı araştır iyice emin olursan yapabilirsin evde

Saç kurutmanın çok etki edeceğini sanmıyorum ama deneyebilirsin.Belki işe yarar ama daha fazla ısı gerektiğini düşünüyorum..Youtubeda yada donanım haberde fırınlamayı araştır iyice emin olursan yapabilirsin evde
Yaptım saç kurutma ile 10 dakika umarım olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,676
Üyeler
200,478
Son üye
NeMutluTürkümDiyene1

Geri