Neler Yeni

Arkadaşım hayatını yalana cevirdi

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
şimdi cocuk sınıfta ortamda hep yalan atıyor işte instaya fake fotolar atıyor filtre koyuyor ve videolardan aliyor galiba kareleri ne yapsam bulamadım neyse işte notlarıyla ilgili maddi durumuyla ilgili hep yalan atıyor bankasında 1mn doları varmış sonra 90 ortalamam var diyo ama dersleri kötü matdan 10 . 20 aldı digerleride 50 ustunde degil bir kac dersi disinda hocalara sordum soruşturdum baya neyse instaya attığı fotoları koyuyorum bulabilen çıkar belki ben bulamadım

Ekler

• IMG_20230529_223048.jpg
    IMG_20230529_223048.jpg
    151.8 KB · Hit: 169
  • Screenshot_2023-05-29-22-25-54-804_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-05-29-22-25-54-804_com.instagram.android.jpg
    674.1 KB · Hit: 173

umut1214

80+
şimdi cocuk sınıfta ortamda hep yalan atıyor işte instaya fake fotolar atıyor filtre koyuyor ve videolardan aliyor galiba kareleri ne yapsam bulamadım neyse işte notlarıyla ilgili maddi durumuyla ilgili hep yalan atıyor bankasında 1mn doları varmış sonra 90 ortalamam var diyo ama dersleri kötü matdan 10 . 20 aldı digerleride 50 ustunde degil bir kac dersi disinda hocalara sordum soruşturdum baya neyse instaya attığı fotoları koyuyorum bulabilen çıkar belki ben bulamadım
vardır o tiplerden her sınıfta bizdede vardı dalgaya vuruyoduk. kişisel düşüncem ise öle birisiyle selamlaş geç okulda yalan pek sıkıntı çıkarmaz ama ilerleyen yıllarda canın sıkılır

'Rey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Violet'T
Herkesin hayatı, günahı kendine. Seni neden bu kadar gerdi bu durum? Önemsemeyip geçmek gerek

Kara*

80+ Silver
Kanka chrome kamera özelliğinde aratabilirsin fotoları veya pinterest indir orda aynı seçenek var aynıları çıkarsa yüzüne vurursun zaten çocuğun yalanını

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkesin hayatı, günahı kendine. Seni neden bu kadar gerdi bu durum? Önemsemeyip geçmek gerek
Bizede salamaya başladı çünkü milletin yaninda boş konuşuyo ve hocalara yalan şeyler anlatıp güvenlerini kazanıyor böyle tam anlaşılmıyor olabilir

Hanaz

80+ Gold
Adam dışarda yemek yio

Galiba bilgili birisi

Takma onu sana faydadan çok zararı varsa bırak kendi haline

Berke123

80+ Bronze
o bundan rahatsız olmuyorsa sen niye bu kadar taktın ki

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
kanka bunu düşünmek sana mı batı anlamadım ki bırak bi yere gitignde sanki dışardan alabilcek alır da öyel böyle ahım şahım alamaz yani

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
Bu tür yalanlar illa ortaya çıkar, çıktığında da çocuk balon gibi söner ama neden umursayasın ki?

Kara*

80+ Silver
hamburger yemek aksiyon 10/10
AKDGSKDGDMSHSKDBS bu kafalar baya değişik ya genelde ig'de rp yapan gruplar bunları yapıyor sahte sahte şeyler çok belli oluyor fotoların aynısını bulup az yutkundurmamıştım elemanları o an bağlanıyorlar bir de ısrar ediyorlar yorumlarada sanki oradaymış gibi yazmaları yokmu aksiyon 10/10 fotonun yakalanma gerilimi 9.5/10 yakalanınca gelen pişmanlık hissi 1/10

Top Bottom