Mehmed emin Tosun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
bu iki link arasında kaldık. Hangisini almalı? Şarj istasyonları var değil mi?
2. el açılmamış pro modeli alınabilir bence , zaten vergi fiyatıyla aynıya gelir
bunda dock yokburada şarj standı hakkında bir şey yazmıyor göndermemezlik yapmazlar değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anladım hocam o zaman şarj sadece kabloyla oluyor. Kaç hz destekliyor peki 1000 mi? 4000 mi?bunda dock yok
sadece 1000 hz dongle la geliyoranladım hocam o zaman şarj sadece kabloyla oluyor. Kaç hz destekliyor peki 1000 mi? 4000 mi?
anladım hocam teşekkür ederim peki bu fiyata alınır mı yoksa başka bir öneriniz var mıdır?sadece 1000 hz dongle la geliyor
bütçe nediranladım hocam teşekkür ederim peki bu fiyata alınır mı yoksa başka bir öneriniz var mıdır?
kral wrait vxe r1 veya z1 alsın bende r1 var memnunum
bu iki link arasında kaldık. Hangisini almalı? Şarj istasyonları var değil mi?
kral wrait vxe r1 veya z1 alsın bende r1 var memnunum
hocam şu anlık bunu almak için borç almıştı ama bununda stoğu bitmiş 1 hafta sonraya 3-4k olur dedi.bütçe nedir
yanı gamıngen den scyorx v6 v8 alabılırhocam şu anlık bunu almak için borç almıştı ama bununda stoğu bitmiş 1 hafta sonraya 3-4k olur dedi.
hocam z1 pro max mi önerirsiniz ultra mı tek fark sensörün 3950 ultra olması galiba. Bir de scyorx v8den iyi midir?kral wrait vxe r1 veya z1 alsın bende r1 var memnunum