Yazılar okunmuyor malesef
Fotoğraflar çok küçük, net göremiyorum.
Oynar ama keyif vermez soğur gta5 den ( 20 25 FPS yasadigim için söylüyorum)Nvidia 840m ve i5-4210U okuyabildim.
Eğer onlar ise çok rahat oynar.Nvidia 840m ve i5-4210U okuyabildim.
840m'in o kadar düşük fps vermemesi gerekiyor.Oynar ama keyif vermez soğur gta5 den ( 20 25 FPS yasadigim için söylüyorum)
İşlemci baya eski o yüzden dedim ekran kartı orta halli ama işlemci eski olunca etkiliyor performansını. Arkadaş video atmış gayet akıcı oynanıyor ama ne bilim sanmıyorum onkadar akıcı olacagini840m'in o kadar düşük fps vermemesi gerekiyor.
İşlemci eski ama ekran kartını besleyebilecek kadar güçlü. Yani gayet akıcı bir biçimde oynar, hiç bir sorun olmaz. En düşük ayarları geçtim yükseğe alır öyle oynar.İşlemci baya eski o yüzden dedim ekran kartı orta halli ama işlemci eski olunca etkiliyor performansını. Arkadaş video atmış gayet akıcı oynanıyor ama ne bilim sanmıyorum onkadar akıcı olacagini
Bir işlemcinin bir ekran kartını besleyip besleyemeyecegini nasıl anlıyorsunuz ? ( Bilmediğim için soruyorum öğrenmek maksatlı)İşlemci eski ama ekran kartını besleyebilecek kadar güçlü. Yani gayet akıcı bir biçimde oynar, hiç bir sorun olmaz. En düşük ayarları geçtim yükseğe alır öyle oynar.
Eğer bir işlemci ekran kartını besleyemeyecek kadar güçsüz olursa ekran kartı gücünün tamamını kullanamaz, bu duruma da "darboğaz" adını veriyoruz.Bir işlemcinin bir ekran kartını besleyip besleyemeyecegini nasıl anlıyorsunuz ? ( Bilmediğim için soruyorum öğrenmek maksatlı)