Ben senin dostun değilim bu arada. Bu tamamen kazık atmak demektir. Bu kartların sıfırı zaten 1.500₺ civarındaydı. Adam RX 580'e 5K verene kadar daha iyi kart alır geçer neden bu karta o kadar para versin ki. Bir uyanık sizsiniz heralde.
Sevgili
@ByKayseriLi ,
Bu kadar sinirli ve resmi olmanızı gerektirecek hiç bir durum yok. RX580'i 5000 Türk lirasına satmasında günümüz piyasası içerisinde hiç bir sorun bulunmamaktadır. Bunun nedeni mining yapan insanların oyuncu ekran kartlarını sömürmesi sonucunda oyuncu insanların kart bulamaması. Ayrıca piyasa 5000 Türk lirasına alabileceği daha iyi kartlar da fiyatlarını haketmemekte. Bu kartın hem mining hem de oyun performansı gayet iyi olduğu için insanlar bu kadar istemekte. Bu fiyatlar da bu yüzden veriliyor. Ve bu yorumu yaptığınıza göre piyasanın durumundan uzun süredir haberiniz olmadığını düşünüyorum. Sizden ricam önce bir araştırma yapıp ardından yorum yapmanız olacak. Büyüklerimizin dediği gibi "İki düşün bir konuş." öğüdüne uymandır. Eğer konu hakkında daha da detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz bu sanal platformdan açıklama yapmaya devam edebiliriz tüm bilgi sahipleri olarak.
Yukarıda bir arkadaşımızın sana "Dostum" diye hitap etmesinin nedeni tahminimce seni gerçekte de dostu olarak görmesi değil, tıpkı sokakta bir esnafa senin "Abi" şeklinde hitap etmenle aynı amaçtan. Yani hem ağız alışkanlığı hem de saygı göstermek istemesidir. Eminim ki size "Mal herif" gibi rencide edici bir söz kullanılmasının hoşunuza gideceğini düşünmediği için demiştir.
İyi forumlar, Saygılarımla...