Arkadaşım yaptığı şeyde haklı mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

f13x

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
648
Çoklu Konu, Spam
Arkadaşımın sevgilisinin fotoğrafını kendi kız arkadaşıma (sevgilim değil) merak ettiği için göstermiştim. Arkadaşımda gösterdiğimi öğrenince, benim kız arkadşımın numarasını birisine vermiş. Verdiği kişide kız arkadaşıma yazmış. Birden kız arkadaşım bana ss attı "Sen benim numaramı neden veriyorsun" falan dedi bende açıkladım "ben vermedim bi arkadaşım verdi benim haberim bile yoktu" sonra ss attım arkadaşımın bana yazdığı mesajın ss'ini attım fakat kız arkadşım "benimle bidaha konuşma" dedi. Sırf bi fotoğrafı gösterdim diye kız arkadaşımla aramı bozdu. Sizce haklı mı?

Küsüp küsmediğini bilmiyorum, ama küsmüş gibi duruyor. Kız arkadaşım ile aramı nasıl düzeltebilirim?

Haklı bu arada insta falan belki ama numara bence hediye yüzük küpe gibi bir şey alabilirsin kızı seviyor musun bilmiyorum ama erkekler için PC neyse kızlar içine takı o dur kolye falan da olabilir ama sıradan değil anlamlı olsun sonra da bir yemek ısmarla barışır herhalde şimdi kızı tanımadığmız için kim ne derse uymuya bilir genel olarak böyle bir şey yaparsan barışır bir yere götür her türlü barışır

Ara konuş yüksek ihtimalle trip fln atacaktır gönlünü almak için yemek teklif et ksbul etmezse çiçek al öyle kapanır konu da kızın numarasını veren arkadaşla iletişimini kesmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
numarayı sen vermemişsin haklı olması gereken bir sebep göremedim. bana sorarsan hiç bir şey yapma

çok çok çok saçma arkadaşının sevgilisini kendi kız arkadaşına göstermenin ne gibi bir ayıbı günahı var anlamadım sonuçta bir kızın fotoğrafını bir kıza gösteriyorsun ama arkadaşının yaptığı tam bir kötü insan çocukluğudur , ben olsam şiddete başvururdum ama sen elit takılan bir arkadaşa benziyorsun herife kafa göz girmek yerine burada bize soruyorsun lan manitanın numarasını başka bir erkeğe vermiş dahası var mı ? iletişimi kes sen onla , ondan arkadaş olmaz ama kavga etme.

beyler kızlar gerçekten var mı ya ?
1667679937284.png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,064
Üyeler
184,102
Son üye