Neler Yeni

Arkadaşımı engelemekle haklı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Arkadaşlar benim bir internet arkadaşım vardı 2019'da tanışmıştım çok iyi arkadaştık çok iyi anlaşıyorduk fakat çok sevdiğim için ona destek olmak istedim yanlış anlamayın kendi isteğimle ailemden para çalarak kesinlikle kötü niyetli bir kişi değildim neyse ona gönderdim GT 1030 hediye ettim ekran kartı yok diye sonra diğer kasası içinde istedi gönderdim sonra ben destek olim dedim çok sevdiğim ve hayatta başka arkadaşım olmadığı için derken 10000 TL civarında para gönderdim ailemde o arkadaşımı kötü niyetli görüyor en sonunda engeledim sizce haklı mıyım yoksa arkadaşım kötü niyetli mi anlattıklarıma göre?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
Arkadaşlar benim bir internet arkadaşım vardı 2019'da tanışmıştım çok iyi arkadaştık çok iyi anlaşıyorduk fakat çok sevdiğim için ona destek olmak istedim yanlış anlamayın kendi isteğimle ailemden para çalarak kesinlikle kötü niyetli bir kişi değildim neyse ona gönderdim GT 1030 hediye ettim ekran kartı yok diye sonra diğer kasası içinde istedi gönderdim sonra ben destek olim dedim çok sevdiğim ve hayatta başka arkadaşım olmadığı için derken 10000 TL civarında para gönderdim ailemde o arkadaşımı kötü niyetli görüyor en sonunda engeledim sizce haklı mıyım yoksa arkadaşım kötü niyetli mi anlattıklarıma göre?
o kadar parayı neye verdin anlamnadım

majorw0w

80+ Silver
10bin TL'ye gt 1030 mu hediye ettin insan rx 6600 lu felan pc dizer

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
hayatta hiç arkadaşım olmadı bunca yıl bende tek arkadaşım diye çok desteklemek istedim biliyorum saçma gelecek ama çok değer verdim kendisine.
bnde değer verdiğim herkes ihanet etti ama arkasından neler dediklerim yanımda

Phanzox

80+ Silver
O paraya spor salonuna yazılsaydın emin ol bir çok arkadaş edinirdin.Cididen fitnessa başlamayı deneyebilirsin hem salondakilerle tanışıp kaynaşırsın hem vücut yapıp özgüvenini arttırırsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

bwNN

80+ Silver
Valla hocam yaşınız küçük heralde arkadaşa para mi verilir geri dönüşsüz. Hadi yemek ısmarlarsin falan filan da ne bilim

Top Bottom