Arkadaşımın Yeni Rap Parçası Nasıl?

Görüşün için teşekkürler ama müzik türü olduğunu düşünmemen kafama takıldı, bu konudaki görüşüne katılmıyorum. Ayrıca "S" harfini kafiye yapmak için denedim bir dahakine dikkat ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parça 2dk ama linki böyle atınca 30sn gösteriyor. Spotify'a zeita yaz ordan dinle.
Tamam o.O2

Merhabalar, yaklaşık bir yıldır arkadaşımla beraber bu işi yapıyoruz. Önceden yaptığımız şarkı protest olaylarına falan girmişti bizde şarkıları kaldırmıştık. Şimdi yavaş yavaş tekrar yüklüyoruz. Sizce bu şarkım nasıl, fikirleriniz nedir ve öneriniz var mı?

(İlk 30 saniyeyi gösteriyor spotify'a zeita yazarak hepsini dinleyip yorum yapabilirsiniz. :) )
Müq

• Beğen
Reaksiyonlar: wass
Görüşün için teşekkürler ama müzik türü olduğunu düşünmemen kafama takıldı, bu konudaki görüşüne katılmıyorum. Ayrıca "S" harfini kafiye yapmak için denedim bir dahakine dikkat ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parça 2dk ama linki böyle atınca 30sn gösteriyor. Spotify'a zeita yaz ordan dinle.
Bana göre demiştim zaten sorun yok. Bazı parçalar cidden çok hoş ama genel olarak toplasan benim için iki elin parmağını geçmez. Hard rock metalin yine bir müzik türü olmadığını düşündüğüm gibi :)

• Beğen
Reaksiyonlar: wass
Geri