Neler Yeni

Arkadaşımın Yeni Rap Parçası Nasıl?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Görüşün için teşekkürler ama müzik türü olduğunu düşünmemen kafama takıldı, bu konudaki görüşüne katılmıyorum. Ayrıca "S" harfini kafiye yapmak için denedim bir dahakine dikkat ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parça 2dk ama linki böyle atınca 30sn gösteriyor. Spotify'a zeita yaz ordan dinle.
Tamam o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hüseyin Köse
Merhabalar, yaklaşık bir yıldır arkadaşımla beraber bu işi yapıyoruz. Önceden yaptığımız şarkı protest olaylarına falan girmişti bizde şarkıları kaldırmıştık. Şimdi yavaş yavaş tekrar yüklüyoruz. Sizce bu şarkım nasıl, fikirleriniz nedir ve öneriniz var mı?

(İlk 30 saniyeyi gösteriyor spotify'a zeita yazarak hepsini dinleyip yorum yapabilirsiniz. :) )
Müq

• Beğen
Reaksiyonlar: wass

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,408
İsim
Mert Metshi
Bence hoş olmuş çok bir şey beklememeliyiz zaten arkadaşların abarttığını düşünüyorum

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
HBE
Görüşün için teşekkürler ama müzik türü olduğunu düşünmemen kafama takıldı, bu konudaki görüşüne katılmıyorum. Ayrıca "S" harfini kafiye yapmak için denedim bir dahakine dikkat ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parça 2dk ama linki böyle atınca 30sn gösteriyor. Spotify'a zeita yaz ordan dinle.
Bana göre demiştim zaten sorun yok. Bazı parçalar cidden çok hoş ama genel olarak toplasan benim için iki elin parmağını geçmez. Hard rock metalin yine bir müzik türü olmadığını düşündüğüm gibi :)

• Beğen
Reaksiyonlar: wass
Top Bottom