Neler Yeni

Arkadaşımın Yeni Rap Parçası Nasıl?

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Merhabalar, yaklaşık bir yıldır arkadaşımla beraber bu işi yapıyoruz. Şimdi tekrar yüklüyoruz. Sizce bu şarkı nasıl, fikirleriniz nedir ve öneriniz nedir?

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
"çaresi yoktu aslında, beni assınlar ya da yaksınlar" bu kısımdaki "s"ler çok kulak tırmalıyor. onları törpüleme şansın olursa daha iyi olur gibi. bu yorumu tamamen amatör bir dinleyici olarak yapıyorum. sen ne anlarsın desen haklısın ama sanat halk içindir :D bu arada tarzını beğendim.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"çaresi yoktu aslında, beni assınlar ya da yaksınlar" bu kısımdaki "s"ler çok kulak tırmalıyor. onlarö törpüleme lansın olursa daha iyi olur gibi. bu yorumu tamamen amatör bir dinleyici olarak yapıyorum. sen ne anlarsın desen haklısın ama sanat halk içindir :D
Orada sessiz harflerle kafiye yaptı galiba, şarkı hoşuna gittiyse ne mutlu bize. :)

Son düzenleme:

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
Merhabalar, yaklaşık bir yıldır arkadaşımla beraber bu işi yapıyoruz. Önceden yaptığımız şarkı protest olaylarına falan girmişti bizde şarkıları kaldırmıştık. Şimdi yavaş yavaş tekrar yüklüyoruz. Sizce bu şarkım nasıl, fikirleriniz nedir ve öneriniz var mı?

(İlk 30 saniyeyi gösteriyor spotify'a zeita yazarak hepsini dinleyip yorum yapabilirsiniz. :) )
ses senin mi çok güzel ben bunu dinlerim :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
"çaresi yoktu aslında, beni assınlar ya da yaksınlar" bu kısımdaki "s"ler çok kulak tırmalıyor. onları törpüleme şansın olursa daha iyi olur gibi. bu yorumu tamamen amatör bir dinleyici olarak yapıyorum. sen ne anlarsın desen haklısın ama sanat halk içindir :D bu arada tarzını beğendim.
Dediği gibi S harfi biraz kulak tırmalıyor onun dışında güzel.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Marlon Brando hayatta olsaydı da dinleseydi☺️
Güzel olmuş elinize sağlık. Kelimelerin anlaşılabiliyor, okuman güzel.
Vokal mix'te biraz geride kalmış gibi, biraz daha önde duyulsaydı daha hoş olurdu.

Son düzenleme:

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Marlon Brando hayatta olsaydı da dinleseydi☺️
Güzel olmuş elinize sağlık. Tüm kelimelerin anlaşılabiliyor, okuman güzel.
Vokal mix'te biraz geride kalmış gibi, biraz daha önde duyulsaydı daha hoş olurdu.
Teşekkürler, notumu aldım.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Artikülasyona dikkat edersen daha güzel olur. En iyi rap parçanın bile seviyesi belli bir yere kadar sonuçta. Müzik olarak müzikal bir değeri yok.(Raplerin %99'unun olduğu gibi yani senlik bir durum yok rapin müzikal anlamdaki seviyesi bir yere kadar sonuçta ama müzikal olarak herhangi bir kaygı güttüğünü de düşünmüyorum zaten o yüzden senlik sıkıntı olmaz.), rap olarak gelişebilir bir şarkı bence.

Sesinizi olduğundan farklı kullanmaya ve bir şekile girdirmeye çalışmayın. Sesiniz nasılsa kendi tarzınızı oluşturun. Bıktım artık kısmı kulağa çok tırmalayıcı geliyor bence.

Gerisi için, ritim yerinde sözler daha etkileyici olabilir, vokallerde çok sıkıntı yok ama ses düzenlemelerinde sıkıntı var gibi biraz. Daha kaliteli bir setupla daha gerekli düzenlemeler yapılırsa daha hoş olur gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beat zaten Allah'a emanet ona yorum bile ypasım gelmedi diyeyim :D Birkaç nota ve iki kit ile...

• Muhteşem
Reaksiyonlar: wass
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,721
Üyeler
161,330
Son üye
Hawkeye0
Top Bottom