Yardım Arkadaşlar 16 Mbps İnternet Var Bu Hız Normal mi?

Ekler

• unnamed.png
    unnamed.png
    275.5 KB · Hit: 65
Modem bu adsl vdsl bilmiyorum
ADSL büyük ihtimal sizin benim de ADSL idi Türk Telekom un iyi gününe denk geldim VDSL e gecirdiler ADSL deyken bende bu upload i aliyordum VDSL e gecirdiler ve upload im 4 oldu.

ADSL büyük ihtimal sizin benim de ADSL idi Türk Telekom un iyi gününe denk geldim VDSL e gecirdiler ADSL deyken bende bu upload i aliyordum VDSL e gecirdiler ve upload im 4 oldu.
Vdsl ye geçiş için ücret ödüyor muyuz ?

Vdsl ye geçiş için ücret ödüyor muyuz ?
Ben kendim geçmedim bir gün gece saatlerinde altyapiniz yüksek hızları desteklediği için sizi VDSL altyapısına taşımış bulunmaktayız diye mesaj geldi sonra bir mesaj daha geldi ücretsiz olduğu hakkında.

Ben kendim geçmedim bir gün gece saatlerinde altyapiniz yüksek hızları desteklediği için sizi VDSL altyapısına taşımış bulunmaktayız diye mesaj geldi sonra bir mesaj daha geldi ücretsiz olduğu hakkında.
Knka modem arayüzünde vdsl adsl yazıyor .d ama internette vdsl diyor ne biliyim adsl mi vdsl mi aydınlatan biri varsa yazsın :)

oyundan kazandığım ilk parayla almıştım 200 liraydı o zaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nE 5ms reyis baban türk telekomda çalışıyor herhalde ki
normalde 4 e kadar düşüyor ama şu an bir sürü uygulama açık video felan izleniyor

T tü tür Türk telekom şow

Operatör değiştirebilirsin
ADSL İse TurkNet de olsa TT De olsa Milleni de olsa benzer performansı verecektir. Boş yapmayınız.

Milleni altyapı sorgulamanın biraz üst kısmını atar mısınız. Orayı görmem lazım.

nE 5ms reyis baban türk telekomda çalışıyor herhalde ki
Screenshot_80.png
Ekran Görüntüsü (543).png

Bu durumda babamın telekomda çalışması lazım.
@oguzhnsrmn pingler hala aynıysa bi ping şow yapsana benim profilde. CS Valo Speedtest.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,209
Üyeler
192,644
Son üye
worstdev
Geri