Neler Yeni

Arkadaşlar 3060 ın türkiye fiyatı 3200 tl oldu

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar rtx 3060 12 gb vram olan ekran kartı türkiye fiyatı ile 3200 TL oldu sizce bunun asus , msi , gigabyte gbi kartlarının fiyatı ne kadar olur bi fikriniz varmı ?
la nasıl la gtx 1660 super ile aynı yani namık kemal gibi ama neyse

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Ve seninde " sen kim oluyorsunda maydonoz oluyorsun konuya" demenizden anlaşılıyor ki kendi kızdığınız şeyi yapacak kadar düşüncesizsin.

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
Kanka sürekli aynı şeyi görüyoruz ve "1 sana 3 devlete" gib gereksiz bir espiri de cabası , ama senin yazmana engel değil.
Burada bir kere bile görmedim. Mesaj sayıma bakarsan anlarsın zaten. Bu ayrı bir mesele. Burda gelip bana celallenecekler tamam. Sonra hiç alakasız biri olaya atlıyor. Yıllardır forum kullanıyorum.
Ve seninde " sen kim oluyorsunda maydonoz oluyorsun konuya" demenizden anlaşılıyor ki kendi kızdığınız şeyi yapacak kadar düşüncesizsin.
Kalbini kırmayacağım. Dışarıdan birinin gelip konuya tamamen alakasızca laf atmasına karşılık, benim atacağım laf da attığım kişiyi ilgilendirir. Seni değil.

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Uygunsuz davranış
Kalbini kırmayacağım. Dışarıdan birinin gelip konuya tamamen alakasızca laf atmasına karşılık, benim atacağım laf da attığım kişiyi ilgilendirir. Seni değil.
Hocam galiba sıkıntılısınız , hem yıllardır forum kullanıyorum diyip herhangi bir kişi alakaızca konuya dahil olamaz diyorsunuz tam anlamı ile kendinle çelişiyorsun .Gerçek anlamda hem bu kadar emin konuşup hemde kendi tükürdüğünü yalayan daha ap*al bir insan görmedim ayrıca kalbimi kırmaya çalışmamanızı öneririm aksi taktirde kendini köşende ağlıyor bir şekilde bulabilirsin.

Skandiyum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Muhammed Enes TÜRKAN
Arkadaşlar rtx 3060 12 gb vram olan ekran kartı türkiye fiyatı ile 3200 TL oldu sizce bunun asus , msi , gigabyte gbi kartlarının fiyatı ne kadar olur bi fikriniz varmı ?
AGA 2060 ZATEN O FİYATTAN DAHA PAHALI HERKESİN DEDİĞİ GİBİ VERGİSİZ PAYSIZ FİYATIDIR O

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
Hocam galiba sıkıntılısınız , hem yıllardır forum kullanıyorum diyip herhangi bir kişi alakaızca konuya dahil olamaz diyorsunuz tam anlamı ile kendinle çelişiyorsun .Gerçek anlamda hem bu kadar emin konuşup hemde kendi tükürdüğünü yalayan daha ap*al bir insan görmedim ayrıca kalbimi kırmaya çalışmamanızı öneririm aksi taktirde kendini köşende ağlıyor bir şekilde bulabilirsin.
: )))

bana kalırsa 4000tl den başlar dediğin markaların modelleri
şubat sonuna daha çok var ama yaaa :(

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
o zaman 3050 2400 2500 olur müq

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
sen kimsin ki? siz kimsiniz? her şeye maydanoz oluyorsunuz? Ağası falan mısınız siz buranın? Mesaj yazarken size mi hesap vereceğim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam cevap yaz özelliği mevcut ise ben de size bir cevap veriyorum. Problem nedir?
yazmayacaksın o zaman

ozan3592

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ozan3592
o paraya rtx2060 alamıyoruz ihtimal verebiliyor musunuz cidden bu fiyata asjhdasjhdad

Vaffid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emre Onat Kayışoğlu
Arkadaşlar tekrar tekrar söylüyorum bu kartın ÇIKIŞ fiyatı yani bunun üzerie VERGİLER VE SATICI KARI GİBİ birçok şey eklenecek. Çıktığı ay 5k civarında dolanacağını sonrasında da 7 8 k ya kadar gidecektir tabii kur bu seviyede kalırsa. Dolar düşücek fiyatlar düşücek diye umut eden bazı kerizler var hala fiyatlamalar üreticiler tarafından 10 tl gibi bir kur üzerinden hesaplanıyor zaten bunun nedeni doların er ya da geç 10 tl nin üzerine çıkacak olmasıdır. Boş boş ümitlere kapılmayın lütfen. 3060 lı bir sistem en az 9.5k olur ÇIKTIĞI ZAMAN. Bu da sonrasında artacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,192
Üyeler
167,072
Son üye
Lidertunga
Top Bottom