Apacher Panther 3000MHz CL16 olan modellerinden 8X2 olacak şekilde var. Çok fazla OC yapamaz bence dandik Samsung B-Die çıkıyordu onlarda sanırımEn kötü şekilde bile 4.4ghz sabitlese ballistix 3000mhz alsa 3600mhz cl14 kullansa 3600 ün içinden geçer
yanlış biliyorsun. Oyunun ayarlar kısmında çoklu cpu kullanımı seçeneği bile var. Başlatma seçeneklerine yazılan çekirdek kodları bile. var çoklu çekirdekle iki katına kadar fps alınabiliyor. Ben yapıyorum çünkü.CS tekli çekirdek oyunu çoklu değil.
Ya benim dediğim şeyi açıkla iban at para verecemyanlış biliyorsun. Oyunun ayarlar kısmında çoklu cpu kullanımı seçeneği bile var. Başlatma seçeneklerine yazılan çekirdek kodları bile. var çoklu çekirdekle iki katına kadar fps alınabiliyor. Ben yapıyorum çünkü.
ne dedin tam anlamadım ne yapmam gerektiğini tam söyle ben anlatırım sana biliyorsam paraya gerek yokYa benim dediğim şeyi açıkla iban at para verecem
Ryzen 5 1600 vs 3300x csgo da kapıştıralım hadi hangisi daha çok fps alacak çoklu çekirdek oyunu olsaydı 1600 geçerdi ama tekli cekirdek oyunu olduğu için 3300x geçiyorne dedin tam anlamadım ne yapmam gerektiğini tam söyle ben anlatırım sana biliyorsam paraya gerek yok
Konuyu açan arkadan ryzen 5 1600 ile mi karşılaştırıyor 3300x i ki bana bu soruyu soruyorsun ryzen 5 1600 de çoklu işlemci olabilir ama kaç ghz de çalısıyor? 3.4 ghz de çalsııyor 3600 4.2 , 3300x ghz farkından dolayı 1600 den iyi performans verebilir ama çoklu performansta 3600 le karşılatırınca vermez veremez. çünkü ortada değerleri belli.Ryzen 5 1600 vs 3300x csgo da kapıştıralım hadi hangisi daha çok fps alacak çoklu çekirdek oyunu olsaydı 1600 geçerdi ama tekli cekirdek oyunu olduğu için 3300x geçiyor
CS:GO oyununda çoklu CPU kullanımı var ancak asıl önemli olan tekli.yanlış biliyorsun. Oyunun ayarlar kısmında çoklu cpu kullanımı seçeneği bile var. Başlatma seçeneklerine yazılan çekirdek kodları bile. var çoklu çekirdekle iki katına kadar fps alınabiliyor. Ben yapıyorum çünkü.
ha tamam bunu söylersen eyvallah ama !mustafa arkadaşımız coklu performans önemli değil deyip ryzen5 1600 örneğini veriyor diyorki o da 6 çekridek ula ryzen 5 1600 ün ghz si ve nm si 3300x den düşük. düşük olduğu içinde düşük performans verebilir ki zaten konuyu acan arkadas 3600 ile karsılastırmıs 1600 nerden cıktı haklı cıkmak için her yola basvuruyorlar. CSGO da çoklu performansta tekliden daha iyi verim alınabiliyor ama. FPS olarak ben intelden amd ye geçtiğim için çok net bir şekilde söylerim bunu.CS:GO oyununda çoklu CPU kullanımı var ancak asıl önemli olan tekli.
Bunun birçok örneği var.
Bu mantıkla gidersek R7 2700X i7 9700K'dan daha çok FPS veriyor.
ha tamam bunu söylersen eyvallah ama !mustafa arkadaşımız coklu performans önemli değil deyip ryzen5 1600 örneğini veriyor diyorki o da 6 çekridek ula ryzen 5 1600 ün ghz si ve nm si 3300x den düşük. düşük olduğu içinde düşük performans verebilir ki zaten konuyu acan arkadas 3600 ile karsılastırmıs 1600 nerden cıktı haklı cıkmak için her yola basvuruyorlar. CSGO da çoklu performansta tekliden daha iyi verim alınabiliyor ama. FPS olarak ben intelden amd ye geçtiğim için çok net bir şekilde söylerim bunu
Makale yazmaya gittim geldim cevapladımtamam uzatmayalım
ok bu konuyu daha tartışmayacağım. Bilmiyorsun anlatıyorum dinlemiyorsun hala örneğe takılmuşsın. 3600 zaten tekli dede çokludada daha iyi. o işlemcilerin amacı zaten coklu cekirdek kullanımını sağlamak rakiplerini o özelliği saysesinde yeniyor. tekli çekirdekte performans isteyen intel alır amd değil.O örneği verme nedenim 3600 tekli çekirdek bakimindan biraz önde canım arkadaşım
örneği vermeden denk olup olmadoğına bakarsan daha iyi olur verdiğin örnekteki işlemciler biribirinni rakibi değil.O örneği verme nedenim 3600 tekli çekirdek bakimindan biraz önde canım arkadaşım ve buna bakarsakda 9700k 14nm 2700x 12 2700x daha az ghz bunlarıda unutma bilmeden de konuşma