Neler Yeni

arkadaşlar 3600 yerine 3300x aldım iyi yapmışmıyım?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
400 tl fark ve tekli performansı aynı olunca almaya karar verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü yapmışsın, yıl 2021 artık 4 çekirdek işlemciye para verilmez, imkanları zorlayarak 6 çekirdek almak şart.

buna katılmıyorum işte

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
İzzet Bilal Karasu
valorantta csgo gibi çoklu işlemci performansı isteyen bir oyundur.
burdaki fps oyunlarına baktığın zaman az da olsa fark ettiği görülüyor.
İşte, çok ufak farklar, bence doğru kararı vermiş arkadaş, arada fiyat farkı var sonuçta parası cebine kalmış.

400 TL fark ve tekli performansı aynı olunca almaya karar verdim

buna katılmıyorum işte
Şöyle açıklayayım bu konuyu, eğer sadece oyun ise çok doğru bi karar enayiliğin anlamı yok :D ama eğer ileride video çekip DÜZENLERİM yada YAYIN AÇARIM Diyorsanız 6 çekirdek daha iyi olurdu, ama sadece oyunsa gerçekten doğru kararı vermişsiniz deyip 1 kere daha tebrik ediyorum.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
İşte, çok ufak farklar, bence doğru kararı vermiş arkadaş, arada fiyat farkı var sonuçta parası cebine kalmış.

Şöyle açıklayayım bu konuyu, eğer sadece oyun ise çok doğru bi karar enayiliğin anlamı yok :D ama eğer ileride video çekip DÜZENLERİM yada YAYIN AÇARIM Diyorsanız 6 çekirdek daha iyi olurdu, ama sadece oyunsa gerçekten doğru kararı vermişsiniz deyip 1 kere daha tebrik ediyorum.

yayın açmam yada video renderlama ihtimalim 0

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

bende o açıdan söyledim zaten 4 çekirdekli işlemci ile 6 çekirdekli işlemci arasında illaki fark olur. 3600 yerine aldım demiş. Keşke imkanıda varken 3600 alsaymış.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Arkadaşlar bu arada baktığınız testlerdeki Ekran Kartları genellikle 2080 olduğu icin fps farkı belli oluyor ama arkadaş 3300x in besleyeceği bir ekran kartı kullanacağı için 3600 ile fark yok diyebiliriz.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Hayatın boyunca oyun oynamıcaksın, bigün sıkılıp para kazanmak için birşeylerle uğraşmak isticeksin, 4 çekirdek seni deli edicek. Dedi dersin.

üni ye geçince yeni sistem toplayacağım ? ömür boyu kullanmayacağım

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Hayatın boyunca oyun oynamıcaksın, bigün sıkılıp para kazanmak için birşeylerle uğraşmak isticeksin, 4 çekirdek seni deli edicek. Dedi dersin.
Kanka para kazanmak için şuan da en popüler iş minning ve oda genellikle ekran kartı ile yapılıyor.

Tokijama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
asdasdasd
Kanka para kazanmak için şuan da en popüler iş minning ve oda genellikle ekran kartı ile yapılıyor.
Bilgisayar üstünden yalnızca vasıfsız işlerle para kazanılmıyor, 3d olsun video editleme olsun oyun tasarımı olsun bir çok iş imkanı var.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Böyle bir amacı olacağı zaman sistemini rahatlıkla değiştirebilir. 3300X'i satıp az daha ekleyip daha iyi bir işlemci alabilir.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Bilgisayar üstünden yalnızca vasıfsız işlerle para kazanılmıyor, 3d olsun video editleme olsun oyun tasarımı olsun bir çok iş imkanı var.
Canım sana kötü bir haberim var video editleme 3d işler Ekran Kartı ile yapılabiliyor 😀

Böyle bir amacı olacağı zaman sistemini rahatlıkla değiştirebilir. 3300X'i satıp az daha ekleyip daha iyi bir işlemci alabilir.
Bak bu adam bile kaç zaman sonra düzgün bir mesaj yazdıysa haklıyızdır. Yürü be Eren

Son düzenleme:

Tokijama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
asdasdasd
Canım sana kötü bir haberim var video editleme 3d işler Ekran Kartı ile yapılabiliyor 😀
3d de ekran kartı yalnızca renderda ve cycles ile tasarım yaparken işine yarar, tasarım yaptığın esnada işlemcin zayıfsa kafayı yersin, video editlerken ise işlemci ile render alırsın.

Top Bottom