melih abuaf
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Fiyat farkı var, 3300X teklide 3600 yakalıyor.
Fiyat farkı var, 3300X teklide 3600 yakalıyor.
Kötü yapmışsın, yıl 2021 artık 4 çekirdek işlemciye para verilmez, imkanları zorlayarak 6 çekirdek almak şart.
İşte, çok ufak farklar, bence doğru kararı vermiş arkadaş, arada fiyat farkı var sonuçta parası cebine kalmış.valorantta csgo gibi çoklu işlemci performansı isteyen bir oyundur.burdaki fps oyunlarına baktığın zaman az da olsa fark ettiği görülüyor.
Şöyle açıklayayım bu konuyu, eğer sadece oyun ise çok doğru bi karar enayiliğin anlamı yok ama eğer ileride video çekip DÜZENLERİM yada YAYIN AÇARIM Diyorsanız 6 çekirdek daha iyi olurdu, ama sadece oyunsa gerçekten doğru kararı vermişsiniz deyip 1 kere daha tebrik ediyorum.400 TL fark ve tekli performansı aynı olunca almaya karar verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
buna katılmıyorum işte
İşte, çok ufak farklar, bence doğru kararı vermiş arkadaş, arada fiyat farkı var sonuçta parası cebine kalmış.
Şöyle açıklayayım bu konuyu, eğer sadece oyun ise çok doğru bi karar enayiliğin anlamı yok ama eğer ileride video çekip DÜZENLERİM yada YAYIN AÇARIM Diyorsanız 6 çekirdek daha iyi olurdu, ama sadece oyunsa gerçekten doğru kararı vermişsiniz deyip 1 kere daha tebrik ediyorum.
bende o açıdan söyledim zaten 4 çekirdekli işlemci ile 6 çekirdekli işlemci arasında illaki fark olur. 3600 yerine aldım demiş. Keşke imkanıda varken 3600 alsaymış.İşte, çok ufak farklar, bence doğru kararı vermiş arkadaş, arada fiyat farkı var sonuçta parası cebine kalmış.
Şöyle açıklayayım bu konuyu, eğer sadece oyun ise çok doğru bi karar enayiliğin anlamı yok ama eğer ileride video çekip DÜZENLERİM yada YAYIN AÇARIM Diyorsanız 6 çekirdek daha iyi olurdu, ama sadece oyunsa gerçekten doğru kararı vermişsiniz deyip 1 kere daha tebrik ediyorum.
Hayatın boyunca oyun oynamıcaksın, bigün sıkılıp para kazanmak için birşeylerle uğraşmak isticeksin, 4 çekirdek seni deli edicek. Dedi dersin.buna katılmıyorum işte
Hayatın boyunca oyun oynamıcaksın, bigün sıkılıp para kazanmak için birşeylerle uğraşmak isticeksin, 4 çekirdek seni deli edicek. Dedi dersin.
Kanka para kazanmak için şuan da en popüler iş minning ve oda genellikle ekran kartı ile yapılıyor.Hayatın boyunca oyun oynamıcaksın, bigün sıkılıp para kazanmak için birşeylerle uğraşmak isticeksin, 4 çekirdek seni deli edicek. Dedi dersin.
Bilgisayar üstünden yalnızca vasıfsız işlerle para kazanılmıyor, 3d olsun video editleme olsun oyun tasarımı olsun bir çok iş imkanı var.Kanka para kazanmak için şuan da en popüler iş minning ve oda genellikle ekran kartı ile yapılıyor.
Böyle bir amacı olacağı zaman sistemini rahatlıkla değiştirebilir. 3300X'i satıp az daha ekleyip daha iyi bir işlemci alabilir.Hayatın boyunca oyun oynamıcaksın, bigün sıkılıp para kazanmak için birşeylerle uğraşmak isticeksin, 4 çekirdek seni deli edicek. Dedi dersin.
Canım sana kötü bir haberim var video editleme 3d işler Ekran Kartı ile yapılabiliyorBilgisayar üstünden yalnızca vasıfsız işlerle para kazanılmıyor, 3d olsun video editleme olsun oyun tasarımı olsun bir çok iş imkanı var.
Bak bu adam bile kaç zaman sonra düzgün bir mesaj yazdıysa haklıyızdır. Yürü be ErenBöyle bir amacı olacağı zaman sistemini rahatlıkla değiştirebilir. 3300X'i satıp az daha ekleyip daha iyi bir işlemci alabilir.
3d de ekran kartı yalnızca renderda ve cycles ile tasarım yaparken işine yarar, tasarım yaptığın esnada işlemcin zayıfsa kafayı yersin, video editlerken ise işlemci ile render alırsın.Canım sana kötü bir haberim var video editleme 3d işler Ekran Kartı ile yapılabiliyor