Neler Yeni

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezer Tekeli
Arkadaşlar herkese merhaba, Msi cx62 6qd-234xtr laptopum var fanı doğru düzgün çalışmıyordu açıp içini temizledim macununu vs yeniledim tam kapatıcakken görmedim bastırınca kulaklık jakının bir lehimini koparttım mikrofon jakında herhangi bir sorun yok mikrofonla kulaklık jakının yerini değiştirebilirmiyim? böyle bir ayar varmı? Kulaklık çok önemli benim için..

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Arkadaşlar herkese merhaba, Msi cx62 6qd-234xtr laptopum var fanı doğru düzgün çalışmıyordu açıp içini temizledim macununu vs yeniledim tam kapatıcakken görmedim bastırınca kulaklık jakının bir lehimini koparttım mikrofon jakında herhangi bir sorun yok mikrofonla kulaklık jakının yerini değiştirebilirmiyim? böyle bir ayar varmı? Kulaklık çok önemli benim için..
paran varsa fury x al

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezer Tekeli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Brocum kulaklık jakım bozuldu mikrofon jakını kulaklık olarak kullanabilirmiyim böyle bir ayar varmı diyorum sen bilmem ne marka kulaklık al diyosun dalga mı geçiyosun yoksa sorumu anlamadın mı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bluetoth kulaklığım var zaten ama csgo oynuyorum onlar gecikme yapıyor ses kasmak önemli.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Öyle bir ayar yok ancak eğer cihazın içinde kaldıysa jak girişi bir mıknatıs yardımıyla çıkarabilirsin ancak her halükarda yeni kulaklık alman gerekecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sezer Tekeli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya siz anlamıyormusunuz yoksa bilinçmi yazıyosunuz :) anakartın üzerindeki entegre kulaklık jakının lehimlerinden bir bacağı koptu ve çalışmıyor.mikrofon jakı sağlam herhangi bir deforme yok. o jakı kulaklık olarak kullanmak istiyorum. kulaklığın kendisiyle ilgili bir problem yok.

Top Bottom