Neler Yeni

Arkadaşlar artık sizcede bu forumun Moderatörlere ihtiyacı yokmu?

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Arkadaşlar hepimiz gün boyunca bu forumda açılan saçma sapan konularla karşı karşıya kalıyoruz. Bence artık bu duruma bir son verilmeli. Ciddi mana da bu forumun açılan yeni konuları inceleyip inceledikten sonra yayın onayı verecek bir moderatöre ihtiyacı var. Birde ayrıca bazı arkadaşlarımız konuyu açarken öyle bir şekilde yazıyor ki,belki konu hakkında yıllarca tecrübeniz var yine de ne demeye çalıştığını tek seferde vrya çoğu sefer okumanıza rağmen anlayamıyorsunuz. Yine bu tür hadiselerde konuyu açan arkadaşın cümlelerini derleyip toparlayıp en sade şekilde konuyu yayına alması gereken Moderatörlere ihtiyaç var. Benim düşüncelerim bu yönde arkadaşlar,siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Var.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Kim moderator olabilir sizce? Mesaj sayisi +1000 olan herkes oylama yapsın onlar mod olsun o zaman bu kadar uye arasından yöneticiler mod secemez değil mi?:D

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
Kim moderator olabilir sizce? Mesaj sayisi +1000 olan herkes oylama yapsın onlar mod olsun o zaman bu kadar uye arasından yöneticiler mod secemez değil mi?:D
buna biz değil abdullah abi karar verebilir demokrasi zor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Var hemde çok var...
Mesaj otomatik birleştirildi:

2000 yorumu geçmiş bazı üyeler türkçe yazım kurallarını bilmiyor. Saçma olur.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Arkadaşlar hepimiz gün boyunca bu forumda açılan saçma sapan konularla karşı karşıya kalıyoruz. Bence artık bu duruma bir son verilmeli. Ciddi mana da bu forumun açılan yeni konuları inceleyip inceledikten sonra yayın onayı verecek bir moderatöre ihtiyacı var. Birde ayrıca bazı arkadaşlarımız konuyu açarken öyle bir şekilde yazıyor ki,belki konu hakkında yıllarca tecrübeniz var yine de ne demeye çalıştığını tek seferde vrya çoğu sefer okumanıza rağmen anlayamıyorsunuz. Yine bu tür hadiselerde konuyu açan arkadaşın cümlelerini derleyip toparlayıp en sade şekilde konuyu yayına alması gereken Moderatörlere ihtiyaç var. Benim düşüncelerim bu yönde arkadaşlar,siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Bence gerek yok 1 tane var oda rapor edince en kisa surede donus sagliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Herkeste her konuya cevap verme ya da her konuyu okuma ihtiyacı var galiba. Başka biride benzer şekilde çok konu açılıyor admin onay versin, belli bir mesaj altı açamasın gibi önerileri oldu. Yani rahatsız olan okumasın, anlamıyorsa da cevap vermesin bence zor değil. Gerçekten ihtiyacı olanlarda konu açıyor. Ayrıca zaten çok gerekli bir şey yapılacaksa yöneticiler halleder. Lazım olan bir durumda online bir yönetici yoksa nabacak kişi? Anca birinin online olmasını bekleyecek. Bence şuan gayet iyi ama ekstradan konuyu silebilsek iyi olur(varsa da ben bulamadım bilen biri bana öğretebilir)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bence gerek yok 1 tane var oda rapor edince en kisa surede donus sagliyor
Moderatörün görevi yalnızca raporlara bakmak değil dostum. Okunabilirliği sıfır yazıları düzeltmek, saçma sapan alakasız konu başlıklarını düzenlemek, konu tekrarın önüne geçmek...
Madem herkes özgürce istediği gibi yazı yazabiliyor bu forumda ceza almayacaksa da düzeltilmesi gerekiyor bazı şeylerin.

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Her başarılı işin altında disiplin yatar diye düşünüyorum Abdullah abi bence bunu düşünmüştür ve planlaması olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,423
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom