Arkadaşlar artık sizcede bu forumun Moderatörlere ihtiyacı yokmu?

Eren34

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
Arkadaşlar hepimiz gün boyunca bu forumda açılan saçma sapan konularla karşı karşıya kalıyoruz. Bence artık bu duruma bir son verilmeli. Ciddi mana da bu forumun açılan yeni konuları inceleyip inceledikten sonra yayın onayı verecek bir moderatöre ihtiyacı var. Birde ayrıca bazı arkadaşlarımız konuyu açarken öyle bir şekilde yazıyor ki,belki konu hakkında yıllarca tecrübeniz var yine de ne demeye çalıştığını tek seferde vrya çoğu sefer okumanıza rağmen anlayamıyorsunuz. Yine bu tür hadiselerde konuyu açan arkadaşın cümlelerini derleyip toparlayıp en sade şekilde konuyu yayına alması gereken Moderatörlere ihtiyaç var. Benim düşüncelerim bu yönde arkadaşlar,siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Var.

Kim moderator olabilir sizce? Mesaj sayisi +1000 olan herkes oylama yapsın onlar mod olsun o zaman bu kadar uye arasından yöneticiler mod secemez değil mi?:D

Var hemde çok var...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kim moderator olabilir sizce? Mesaj sayisi +1000 olan herkes oylama yapsın onlar mod olsun o zaman bu kadar uye arasından yöneticiler mod secemez değil mi?:D
2000 yorumu geçmiş bazı üyeler türkçe yazım kurallarını bilmiyor. Saçma olur.

Arkadaşlar hepimiz gün boyunca bu forumda açılan saçma sapan konularla karşı karşıya kalıyoruz. Bence artık bu duruma bir son verilmeli. Ciddi mana da bu forumun açılan yeni konuları inceleyip inceledikten sonra yayın onayı verecek bir moderatöre ihtiyacı var. Birde ayrıca bazı arkadaşlarımız konuyu açarken öyle bir şekilde yazıyor ki,belki konu hakkında yıllarca tecrübeniz var yine de ne demeye çalıştığını tek seferde vrya çoğu sefer okumanıza rağmen anlayamıyorsunuz. Yine bu tür hadiselerde konuyu açan arkadaşın cümlelerini derleyip toparlayıp en sade şekilde konuyu yayına alması gereken Moderatörlere ihtiyaç var. Benim düşüncelerim bu yönde arkadaşlar,siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Bence gerek yok 1 tane var oda rapor edince en kisa surede donus sagliyor

Herkeste her konuya cevap verme ya da her konuyu okuma ihtiyacı var galiba. Başka biride benzer şekilde çok konu açılıyor admin onay versin, belli bir mesaj altı açamasın gibi önerileri oldu. Yani rahatsız olan okumasın, anlamıyorsa da cevap vermesin bence zor değil. Gerçekten ihtiyacı olanlarda konu açıyor. Ayrıca zaten çok gerekli bir şey yapılacaksa yöneticiler halleder. Lazım olan bir durumda online bir yönetici yoksa nabacak kişi? Anca birinin online olmasını bekleyecek. Bence şuan gayet iyi ama ekstradan konuyu silebilsek iyi olur(varsa da ben bulamadım bilen biri bana öğretebilir)

Bence gerek yok 1 tane var oda rapor edince en kisa surede donus sagliyor
Moderatörün görevi yalnızca raporlara bakmak değil dostum. Okunabilirliği sıfır yazıları düzeltmek, saçma sapan alakasız konu başlıklarını düzenlemek, konu tekrarın önüne geçmek...
Madem herkes özgürce istediği gibi yazı yazabiliyor bu forumda ceza almayacaksa da düzeltilmesi gerekiyor bazı şeylerin.

Her başarılı işin altında disiplin yatar diye düşünüyorum Abdullah abi bence bunu düşünmüştür ve planlaması olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,263
Üyeler
185,395
Son üye
Mustafakalem
Geri