Çözüldü✓ ARKADAŞLAR b450 x470 x570 hangisini önerirsiniZ

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba
Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum işlemci olarak şimdilik r5 3600x düşünüyorum
Anakarta gelince ileriye dönük olarak düşünüyorum hani yarın birgün işlemci ryzen 9 aldım yada rami yeniledim yada ekran kartını kaldırsın yani toma max rogstrx gaming plus gibi modellemelerden hangisi iyidir
B450 mi x570 mi karar veremedim
Vram hangisi iyi sizce marka model olarak bütçe max 1500tl görüpte begendiklerim
ASUS ROG STRIX B450-E GAMING DDR4 4400MHz AM4 ATX Anakart
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Arkadaşlar merhaba
Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum işlemci olarak şimdilik r5 3600x düşünüyorum
Anakarta gelince ileriye dönük olarak düşünüyorum hani yarın birgün işlemci ryzen 9 aldım yada rami yeniledim yada ekran kartını kaldırsın yani toma max rogstrx gaming plus gibi modellemelerden hangisi iyidir
B450 mi x570 mi karar veremedim
Vram hangisi iyi sizce marka model olarak bütçe max 1500tl görüpte begendiklerim
Asus ROG STRIX B450-E GAMING DDR4 4400MHz AM4 ATX Anakart
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
B450e gaming veya amsi x570 a pro

https: //www.reddit.com/r/Amd/comments/c40x0a/x570_vrm_tier_list_speculated/

X570-P almanızı öneririm azcık daha koyup. X570 a-pro VRM olarak çok iyi değil. Yukarı doğru giderken kalite artıyor.

Peki bu kart vram olayı ve. Hani b450 dolusu x570 boşu ne oluyor b450nin en dolusu hangisi tomahawk pro maxin özelligi bunları açıklarsanız cok sevinirim. Bide bu incehesap gaming gecesi nde denk gelirse almayı düşünüyorum

Peki bu kart vram olayı ve. Hani b450 dolusu x570 boşu ne oluyor b450nin en dolusu hangisi tomahawk pro maxin özelligi bunları açıklarsanız cok sevinirim. Bide bu incehesap gaming gecesi nde denk gelirse almayı düşünüyorum
VRM ne kadar iyiyse takacağınız işlemci veya yapacağınız OC o kadar iyi olur. B450 anakarta Tomahawk olsa bile Ryzen 9 3950X takmak yürek ister mesela.

Konuya tam müdail degilim hani ilerde ryzen5 i satıp r7 r9 alırsam diye dedim vrm olayı önemli ozaman

Konuya tam müdail degilim hani ilerde ryzen5 i satıp r7 r9 alırsam diye dedim vrm olayı önemli ozaman
Dostum ileri dönüklülük ve Ryzen 5 üstü işlemciler yani Ryzen 7-9 için X serisi daha iyi olur.Sonuçta şuan tüm Ryzen 7 ve Ryzen 9 işlemciler X serisi.Sen kaliteli bir X570 almaya bak.

Rog çok şık ve özellikli duruyor ama pahalı biraz bakalım gaming gecesinden güzel bi ürün denk gelirse alıcam olmasada artık bakıcaz biyerlerden önerdiginiz biyerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,358
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri