Arkadaşlar Banka Memurluğu düşünüyorum Sizce Nasıl

aqueace

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar, Banka memurluğu istiyorum Uzun bi süredir Banka çalışanı olmak çok rahat ve ideal geliyor sizce önerileriniz nedir maaşı olsun primi olsun nasıl oluyor arkadaşlar size sormak isterim bide?

Bence çok zor ve stresli bi iş. Ama istediğin meslek oysa sonuna kadar destek verilmeli.Maaş ları en düşük memur maaşının 5 10 bin arası fazla diye biliyorum ben en düşükten alıyorum tahmini 55 civarıdır. prim sistemi karışık baya.

Arkadaşlar, Banka memurluğu istiyorum Uzun bi süredir Banka çalışanı olmak çok rahat ve ideal geliyor sizce önerileriniz nedir maaşı olsun primi olsun nasıl oluyor arkadaşlar size sormak isterim bide?
Bende aynı kafadayım ya nasıl olunuyor? Rakamlar hesaplama benim işim.

Bende aynı kafadayım ya nasıl olunuyor? Rakamlar hesaplama benim işim.
Hesaplama işi eskidenmiş :)
Artık bankacılık, tencere-tava satmaktan farklı bir iş değil. Gişe de olsan, Bireysel yada Kobi de olsan tek bir gerçek var. Satış ve Pazarlama.
Hele hele bu faiz ortamında birşeyler satmak çok zor. Hedef baskısı çok fazla. Hedefini tutturamazsan tepene binecek insan sayısı çok fazla. Çok da özenilecek bir meslek değil @aqueace

Kafan çalışıyorsa yaparsın, bazı şeyleri zor algılıyorsan çok zorlanırsın. Her gün zinde ve dinç olmalısın. Dikkatini bir şeyin dağıtmasına izin vermemelisin. Biraz zor bir meslek, insanların geleceğiyle oynuyorsun resmen. Bir yanlışın, bir sürü zincirleme hataya sebep olabilir. Bu kadar baskıyı kaldırabilirsen mis gibi meslek. Yazın soğuk, kışın sıcak ortam, çayın kahven her dakika yanında, maaşı ve primleri dolgun...

Geri