ücret talep edilmemiş bence kabul etmelisin onların verdigi turknetle daha uyumlu olurancak bağlantım için gelecek ekip benim bina içi tesisatımın portunu değiştirecek müşteri hizmetleri ise ücretsiz yei bir kablo çekileceğini söyledi ne yapmalıyım bu konuda kendi modemim var
Daireye gelen fiber kablo var mı hangi hızda hizmet alacaksın ?ancak bağlantım için gelecek ekip benim bina içi tesisatımın portunu değiştirecek müşteri hizmetleri ise ücretsiz yei bir kablo çekileceğini söyledi ne yapmalıyım bu konuda kendi modemim var
nasıl knkm anlayamadım zaten ücretsiz bir hat çekileceğini söylediler ancak arayan ekip biz senin adsl kablonu kesip vdsl portuna takacağız dediücret talep edilmemiş bence kabul etmelisin onların verdigi turknetle daha uyumlu olur
fiber yok ama vdsl port boştu onu kaptım benDaireye gelen fiber kablo var mı hangi hızda hizmet alacaksın ?
E tamam zaten adamlar yapılacak işlemi söylemiş. Eski hat iptal edilip yeni hat ücretsiz çekilecek. Bir şey yapmayacaksın ki.ancak bağlantım için gelecek ekip benim bina içi tesisatımın portunu değiştirecek müşteri hizmetleri ise ücretsiz yei bir kablo çekileceğini söyledi ne yapmalıyım bu konuda kendi modemim var
ve 75mpbs lik paket tanımladılar ancak 69mpbs hız alabileceğimi söyledirlerDaireye gelen fiber kablo var mı hangi hızda hizmet alacaksın ?
knkm dediğim şu adsl hattımı adsl portundan vdsl portuna takacaklar yani adam bu şekilde dedi eski kablon üzerinden hizmet alacaksın dediE tamam zaten adamlar yapılacak işlemi söylemiş. Eski hat iptal edilip yeni hat ücretsiz çekilecek. Bir şey yapmayacaksın ki.
Ben o kablo için 200₺ harcamıştım sana ücretsiz çekilecekmişve 75mpbs lik paket tanımladılar ancak 69mpbs hız alabileceğimi söyledirler
Gelecek ekip ile görüş ve müşteri hizmetlerinin yeni hat çekileceğini söylediler diye belirt. Bakalım ne diyecekler.ve 75mpbs lik paket tanımladılar ancak 69mpbs hız alabileceğimi söyledirler
Mesaj otomatik birleştirildi:
knkm dediğim şu adsl hattımı adsl portundan vdsl portuna takacaklar yani adam bu şekilde dedi eski kablon üzerinden hizmet alacaksın dedi
knkm yanlış anlatmış olabilirim adam adsl kablomu vdsl porta takacak sorun orada yeni kablo çekmeyecekEe buradaki sorun ne onu anlayamadım adamlar ücretsiz yenileme yapıyor sana
söylüyorum kalın kafalı anlamıyor işteGelecek ekip ile görüş ve müşteri hizmetlerinin yeni hat çekileceğini söylediler diye belirt. Bakalım ne diyecekler.
şimdi müşteri hizmetlerini arıyorum ancak ulaşamıyorumGelecek ekip ile görüş ve müşteri hizmetlerinin yeni hat çekileceğini söylediler diye belirt. Bakalım ne diyecekler.
Hat değerlerine baktı mı peki? Eğer uygunsa aynı hattı kullanıyor olabilir. Zaten bildiğim kadarıyla VDSL ADSL hattı ile kullanılıyor.knkm yanlış anlatmış olabilirim adam adsl kablomu vdsl porta takacak sorun orada yeni kablo çekmeyecek
söylüyorum kalın kafalı anlamıyor işte
şimdi müşteri hizmetlerini arıyorum ancak ulaşamıyorum
ancak ben adsl hattımda hiç bir zaman 13mpbs hız hiç görmedim hep 8-9mpbs alıyordum hat değerlerimi hiç bilmiyorumHat değerlerine baktı mı peki? Eğer uygunsa aynı hattı kullanıyor olabilir. Zaten bildiğim kadarıyla VDSL ADSL hattı ile kullanılıyor.
eski issmden 16mpbs hız paketi almama rağmen 8-9mpbs alıyordumancak ben adsl hattımda hiç bir zaman 13mpbs hız hiç görmedim hep 8-9mpbs alıyordum hat değerlerimi hiç bilmiyorum