Neler Yeni

Arkadaşlar Ben Türknet'e geçtim

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
ancak bağlantım için gelecek ekip benim bina içi tesisatımın portunu değiştirecek müşteri hizmetleri ise ücretsiz yei bir kablo çekileceğini söyledi ne yapmalıyım bu konuda kendi modemim var

pilav

80+ Bronze
ancak bağlantım için gelecek ekip benim bina içi tesisatımın portunu değiştirecek müşteri hizmetleri ise ücretsiz yei bir kablo çekileceğini söyledi ne yapmalıyım bu konuda kendi modemim var
ücret talep edilmemiş bence kabul etmelisin onların verdigi turknetle daha uyumlu olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Daireye gelen fiber kablo var mı hangi hızda hizmet alacaksın ?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ücret talep edilmemiş bence kabul etmelisin onların verdigi turknetle daha uyumlu olur
nasıl knkm anlayamadım zaten ücretsiz bir hat çekileceğini söylediler ancak arayan ekip biz senin adsl kablonu kesip vdsl portuna takacağız dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiber yok ama vdsl port boştu onu kaptım ben

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
E tamam zaten adamlar yapılacak işlemi söylemiş. Eski hat iptal edilip yeni hat ücretsiz çekilecek. Bir şey yapmayacaksın ki.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ve 75mpbs lik paket tanımladılar ancak 69mpbs hız alabileceğimi söyledirler

E tamam zaten adamlar yapılacak işlemi söylemiş. Eski hat iptal edilip yeni hat ücretsiz çekilecek. Bir şey yapmayacaksın ki.
knkm dediğim şu adsl hattımı adsl portundan vdsl portuna takacaklar yani adam bu şekilde dedi eski kablon üzerinden hizmet alacaksın dedi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Ee buradaki sorun ne onu anlayamadım adamlar ücretsiz yenileme yapıyor sana

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ve 75mpbs lik paket tanımladılar ancak 69mpbs hız alabileceğimi söyledirler

knkm dediğim şu adsl hattımı adsl portundan vdsl portuna takacaklar yani adam bu şekilde dedi eski kablon üzerinden hizmet alacaksın dedi
Gelecek ekip ile görüş ve müşteri hizmetlerinin yeni hat çekileceğini söylediler diye belirt. Bakalım ne diyecekler.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
Ee buradaki sorun ne onu anlayamadım adamlar ücretsiz yenileme yapıyor sana
knkm yanlış anlatmış olabilirim adam adsl kablomu vdsl porta takacak sorun orada yeni kablo çekmeyecek

Gelecek ekip ile görüş ve müşteri hizmetlerinin yeni hat çekileceğini söylediler diye belirt. Bakalım ne diyecekler.
söylüyorum kalın kafalı anlamıyor işte

şimdi müşteri hizmetlerini arıyorum ancak ulaşamıyorum

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
knkm yanlış anlatmış olabilirim adam adsl kablomu vdsl porta takacak sorun orada yeni kablo çekmeyecek

söylüyorum kalın kafalı anlamıyor işte

şimdi müşteri hizmetlerini arıyorum ancak ulaşamıyorum
Hat değerlerine baktı mı peki? Eğer uygunsa aynı hattı kullanıyor olabilir. Zaten bildiğim kadarıyla VDSL ADSL hattı ile kullanılıyor.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
Hat değerlerine baktı mı peki? Eğer uygunsa aynı hattı kullanıyor olabilir. Zaten bildiğim kadarıyla VDSL ADSL hattı ile kullanılıyor.
ancak ben adsl hattımda hiç bir zaman 13mpbs hız hiç görmedim hep 8-9mpbs alıyordum hat değerlerimi hiç bilmiyorum

ancak ben adsl hattımda hiç bir zaman 13mpbs hız hiç görmedim hep 8-9mpbs alıyordum hat değerlerimi hiç bilmiyorum
eski issmden 16mpbs hız paketi almama rağmen 8-9mpbs alıyordum

Top Bottom