Neler Yeni

ARKADAŞLAR BİR ŞAHIS ŞİRKETİ KURMAK İSTİYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Gündoğdu
Şahıs şirketi kurmak istiyorum..

en basitinden nasıl kurabilirim, neler yapmalıyım.. bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler şimdiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yuzarsef
İlk olarak dükkan lazım veya dükkan/ofis olarak gösterebileceğin bir mekan. Akabinde şehrinde veya ilçende veya mezranda bulunan esnaf odasına kayıt açtırman lazım. Devamında da vergi dairesine gidip iş yerinin belgesini gösterip kurmak istediğin şirketi belirteceksin. Limited şirketi olarak kurmayacaksan da sermaye gerekiyor belli ölçüde onu da banka hesap dökümün ile kanıtlaman lazım. Ardından e-devletten de gerekli kayıtları yapıyorsun. Akabinde de şirketin hayırlı olsun. (bu arada bakkallarda şirkettir.)

Tankman

80+ Bronze
Şahıs şirketi kurmak istiyorum..

en basitinden nasıl kurabilirim, neler yapmalıyım.. bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler şimdiden
Hocam bende kurelik için yapmıştım gidip bir tane muhasebeci bul herseyinle o ilgileniyor direkt ne yapicagina nasıl yapicagina falan muhasebeciyide armut gibi uygulamalardan ilan at 1 dk içinde 10 tane numara seni arar zaten direkt içine sinenle iş yap zaten muhasebecin olmadan yapamazsın o açıyor şirketi falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,684
Üyeler
165,569
Son üye
onurslcktn
Top Bottom