Neler Yeni

Arkadaşlar bu pcyi alıcam fps degerlerim sizce nasıl olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih ölmez
20200906_203452.jpg

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
¹
Sitede çok ucuz ve iyi fiyatlara buluyorum siteye güvenmiyorlar almıyorlar
Mahalle bilgisayarcısı veya vatansa hiç uğraşma vatan pahalıdır ama en azından garanti var. Ama bilgisayarcı Türkiye'de dolandırıcı ile eş anlamlı, aileni ikna etmek için forumu gösterebilirsin internetten ne kadar güvenilir olduğunu anlamaları için. Mesela ben incehesap'tan aldım 7 aydır son derece memnunum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ya beyler hazırcı olmayın Allah aşkına.

İnternette araştırın biraz.

Youtube.com 'a gidiyorsun ve 3500X 1660SUPER Test yazıyorsun.

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih ölmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mahalle bilgisayarcısı veya vatansa hiç uğraşma vatan pahalıdır ama en azından garanti var. Ama bilgisayarcı Türkiye'de dolandırıcı ile eş anlamlı, aileni ikna etmek için forumu gösterebilirsin internetten ne kadar güvenilir olduğunu anlamaları için. Mesela ben incehesap'tan aldım 7 aydır son derece memnunum
Knk ailem almama izin vermiyo internetten ve baya ikna etmeye çalıştım ama almadilar şuuan o pc 7000 tl

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Knk ailem almama izin vermiyo internetten ve baya ikna etmeye çalıştım ama almadilar şuuan o PC 7000 TL
Aga internetten alışverişe güvenmeyen aileler görünce çok üzülüyorum ya. İstanbul'da yaşıyorsan itopyanın falan mağazası var elden alabilirsin

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
Knk ailem almama izin vermiyo internetten ve baya ikna etmeye çalıştım ama almadilar şuuan o PC 7000 TL
o zaman bu forumda ki mesajları okut videoları izlet yazık ailenin mmaşına para kolay kazanılmıyo hem de senin o sisteme vereceğin para yerine daha güzel çevre birimleri,donanımlar vb. alınabilir lütfen ailene b mesajı okut alacağın pc iyi ama DA sistem 3 çok daha ucuz ve yükseltme seçenekleri var ve bu alacağın sistemin mevcut fiyatını da söylermisin

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Kanka sana paragraf yazıyorum bunları söyle ikna olurlar:
Anne, baba, ben ailemizin ekonomisini düşünüyorum. Eğer vatandan alırsak fiyatının çok üstüne almış olacağız ve birkaç yıl sonra parça değiştirmen gerekecek. Ama internetten alırsak kat kat daha iyi bir bilgisayar alıp yıllarca kullanacağım. Paranızın boşa gitmesini istemiyorum, bana güvenin.

Kanka sana paragraf yazıyorum bunları söyle ikna olurlar:
Anne, baba, ben ailemizin ekonomisini düşünüyorum. Eğer vatandan alırsak fiyatının çok üstüne almış olacağız ve birkaç yıl sonra parça değiştirmen gerekecek. Ama internetten alırsak kat kat daha iyi bir bilgisayar alıp yıllarca kullanacağım. Paranızın boşa gitmesini istemiyorum, bana güvenin.
ve ekle eğer bir sorun yaşarsak bilgisayar falan istemeyeceğim :D

Top Bottom