kaybishuza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 206
numarayı arayın sorunMerhabalar arkadaşlar bu gün böyle bir bildirim geldi yıllık 70 tl yazıyor ama alt kısımda herhangi bir ücret istemediklerini söylüyorlar
Alıntıyı görüntüle
Üç kuruş için kendimi riske atmazdim gidin paypay resmi sayfasından paypala ulaşın ve durumu onlara anlatın ona göre hareket edersin.Merhabalar arkadaşlar bu gün böyle bir bildirim geldi yıllık 70 tl yazıyor ama alt kısımda herhangi bir ücret istemediklerini söylüyorlar
Alıntıyı görüntüle
+1Üç kuruş için kendimi riske atmazdim gidin paypay resmi sayfasından paypala ulaşın ve durumu onlara anlatın ona göre hareket edersin.
paypay ile paypal ın alakası yokki
paypay ile paypalın alakası yok kiÜç kuruş için kendimi riske atmazdim gidin paypay resmi sayfasından paypala ulaşın ve durumu onlara anlatın ona göre hareket edersin.
olum senin ismin soyismin ne la İsmimiz aynı soy ismin görülen ilk 2 ve son harfide aynı benleMerhabalar arkadaşlar bu gün böyle bir bildirim geldi yıllık 70 tl yazıyor ama alt kısımda herhangi bir ücret istemediklerini söylüyorlar
Alıntıyı görüntüle
Oto düzeltme yapmış klavye hocam paypay demek istedimpaypay ile paypal ın alakası yokki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
paypay ile paypalın alakası yok ki
Kanka bu gün aynı msj bana geldi durum ne acaba ne yaptınMerhabalar arkadaşlar bu gün böyle bir bildirim geldi yıllık 70 tl yazıyor ama alt kısımda herhangi bir ücret istemediklerini söylüyorlar
Alıntıyı görüntüle
valla aramayı unuttum hocam iyi hatırlattınKanka bu gün aynı msj bana geldi durum ne acaba ne yaptın
kanka paypay üyesi olan herkese hedie etmişler isterseniz poliçenizi iptal edelim ücretsiz bir hizmettir dediler bende uğraşamadım poliçe no flnKanka bu gün aynı msj bana geldi durum ne acaba ne yaptın
iptal etmeye gerek var mı yani 80 tl ödeme gözüküyor ben mi ödeyeceğim bunu bir de adrese bir şey mi teslim ediyorlar 3 gün içinde adres bilginizi düzenleyin vs demişvalla aramayı unuttum hocam iyi hatırlattın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka paypay üyesi olan herkese hedie etmişler isterseniz poliçenizi iptal edelim ücretsiz bir hizmettir dediler bende uğraşamadım poliçe no fln
yok ya yanlışsa düzenle demiş, iptal etsen iyi olur gönlün rahat olur en azından. Poliçeyi inceledim olurda bii kaza ölüm olursa 5bin tl vericekmiş şaka gibiiptal etmeye gerek var mı yani 80 tl ödeme gözüküyor ben mi ödeyeceğim bunu bir de adrese bir şey mi teslim ediyorlar 3 gün içinde adres bilginizi düzenleyin vs demiş