Arkadaşlar bunlar dolandırıcı mı ?

kaybishuza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
206
Merhabalar arkadaşlar bu gün böyle bir bildirim geldi yıllık 70 tl yazıyor ama alt kısımda herhangi bir ücret istemediklerini söylüyorlar
1737120117117.png

Ekler

• 1737120061171.png
    1737120061171.png
    419 KB · Hit: 26
Kanka bu gün aynı msj bana geldi durum ne acaba ne yaptın
valla aramayı unuttum hocam iyi hatırlattın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bu gün aynı msj bana geldi durum ne acaba ne yaptın
kanka paypay üyesi olan herkese hedie etmişler isterseniz poliçenizi iptal edelim ücretsiz bir hizmettir dediler bende uğraşamadım poliçe no fln

valla aramayı unuttum hocam iyi hatırlattın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka paypay üyesi olan herkese hedie etmişler isterseniz poliçenizi iptal edelim ücretsiz bir hizmettir dediler bende uğraşamadım poliçe no fln
iptal etmeye gerek var mı yani 80 tl ödeme gözüküyor ben mi ödeyeceğim bunu bir de adrese bir şey mi teslim ediyorlar 3 gün içinde adres bilginizi düzenleyin vs demiş

iptal etmeye gerek var mı yani 80 tl ödeme gözüküyor ben mi ödeyeceğim bunu bir de adrese bir şey mi teslim ediyorlar 3 gün içinde adres bilginizi düzenleyin vs demiş
yok ya yanlışsa düzenle demiş, iptal etsen iyi olur gönlün rahat olur en azından. Poliçeyi inceledim olurda bii kaza ölüm olursa 5bin tl vericekmiş şaka gibi :D sigorta şirketi güvenilir şikayet vara baktım 100 üzerinden 74 almış hızlıda cevap veriyolar bi sıkıntı olmaz yani

Geri