Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 15,981
Sıkıntı yok ram 3200 de çalışıyor anakart da 3.0 destekliyor ekran kartı 2.0 da çalıştığı için öyle duruyor
he bu ekran kartından okYok anakartın PCle 3.0 destekliyor normalde. En altta yazan senin şuanda takılı olan grafik kartın PCle 2.0 yani bir problem yok. RAM'lerin CL22 neden çalıştığını bende anlamadım. Sistemde başka RAM daha var o nedir acaba? BIOS'tan hangi ayarları yaptın?
profile yok knk direk disabled varDocp açarsan düzelecektir. Bios ekranına gel profile kısmında göreceksin profile 1vs tarzında oluyor seçip başlat
sagol hocam teşekkürlerSıkıntı yok ram 3200 de çalışıyor anakart da 3.0 destekliyor ekran kartı 2.0 da çalıştığı için öyle duruyor
Diğer RAM'ininde marka ve model adını yazabilir misin?he bu ekran kartından ok
biosta hiç ayar yapmadım
xmp ac dedıler ama bende disabled gozukuyor profıle secılmıyor acamıyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
profile yok knk direk disabled var
sagol hocam teşekkürler
docp nıye acılmıyo knk normal miYok anakartın PCle 3.0 destekliyor normalde. En altta yazan senin şuanda takılı olan grafik kartın PCle 2.0 yani bir problem yok. RAM'lerin CL22 neden çalıştığını bende anlamadım. Sistemde başka RAM daha var o nedir acaba? BIOS'tan hangi ayarları yaptın?
aynısı hocam ikiside attıgım linktekiDiğer RAM'ininde marka ve model adını yazabilir misin?
Diğer RAM'ininde marka ve model adını yazabilir misin?
BIOS'a girip F7 tuşu Advanced Moda geç. En sağ üstte exit menüsü olacak ona tıkla. Tıkladıktan sonra Load Default Settings yap ve ardından save and exit yap. Sonra tekrardan BIOS'a gir ve gene F7 tuşu ile Advanced Moda geç. Geçtikten sonra AI Tweaker menüsüne girip fotoğraf atar mısın?docp nıye acılmıyo knk normal mi
aynısı hocam ikiside attıgım linkteki
Kingston Fury Beast 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/8 Ram
bu yanı ikiside
axmp açtın mı
biosa gir karşına çıkıyor zaten
tabi denıyorum hemenBIOS'a girip F7 tuşu Advanced Moda geç. En sağ üstte exit menüsü olacak ona tıkla. Tıkladıktan sonra Load Default Settings yap ve ardından save and exit yap. Sonra tekrardan BIOS'a gir ve gene F7 tuşu ile Advanced Moda geç. Geçtikten sonra AI Tweaker menüsünün girip fotoğraf atar mısın?
Bende şimdi baktım benimkide cl 22 1600 mhz gözüküyor![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.428,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kingston Fury Beast 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Beast 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/8 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/8 Ram özelliklerini incele, 814,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
arkadaslar bu parcaları aldım ama bı sıkıntı mı var bakar mısınız
ram cl 16 dıye aldım 22 de calısıyo sanki
bıde anakart pcıex 2.0 mı pek anlamıyom yardımcı olur musunuz
aynı ram mı hocam senınkıdeBende şimdi baktım benimkide cl 22 1600 mhz gözüküyor
buyur hocamBIOS'a girip F7 tuşu Advanced Moda geç. En sağ üstte exit menüsü olacak ona tıkla. Tıkladıktan sonra Load Default Settings yap ve ardından save and exit yap. Sonra tekrardan BIOS'a gir ve gene F7 tuşu ile Advanced Moda geç. Geçtikten sonra AI Tweaker menüsüne girip fotoğraf atar mısın?
Latency değeri 16. Bir sorun yok?
Sizi bilmiyorum hocam. Yukarıdaki arkadaşın tek sorunu xmp açmaması sanırım. Onu yaparsa mhz düzelecektir.senınkıde 1600 gozukuyor
hocam benımkıler 22 gozukuyor