n7cati
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,264
Latency değeri 16. Bir sorun yok?
Latency değeri 16. Bir sorun yok?
Hocam kasayı komple kapatın. Sistemi güçten kesin. RAM'lerden sadece birini takın ve sistemi açıp tekrardan BIOS'a girin ve bu Ai Tweaker menüsünün fotoğrafını tekrardan atabilir misiniz?aynı ram mı hocam senınkıde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buyur hocam
hocam benımkınde xmp acılmıyor disabled gozukuyor nedenSizi bilmiyorum hocam. Yukarıdaki arkadaşın tek sorunu xmp açmaması sanırım. Onu yaparsa mhz düzelecektir.
tamamdırHocam kasayı komple kapatın. Sistemi güçten kesin. RAM'lerden sadece birini takın ve sistemi açıp tekrardan BIOS'a girin ve bu Ai Tweaker menüsünün fotoğrafını tekrardan atabilir misiniz?
Diğer slotu da kontrol edebilir misin SPD bölümünden? Ayrı ayrı tutarsızlıkların olması garip.
Diğer slotu da kontrol edebilir misin SPD bölümünden? Ayrı ayrı tutarsızlıkların olması garip.
cmdde böyle gözüküyor :
Şöyle bir şey buldum sanırım 3200 ama uygulamada yarısı gözüküyormuş :Ramlerin anakarttan slotlarını değiştirip xmp açmayı dener misiniz?
Ama kafam cl değerine takıldı acaba cl 16mı 22mi ve çok fark eder mi??O zaman sorun yok. Gözün aydın.
yok hocam aktif görülmüyor@Emirhang42 hocam ez modda iken D.O.C.P ayarı halen aktif görünmüyor dimi? Normalde buradan Ai Overclock Tuner çıkması gerek ama onu göremedim.
HWİnfo indirip bak bakalım bir de.Ama kafam cl değerine takıldı acaba cl 16mı 22mi ve çok fark eder mi??