aldığı monitör 32 k hocamBen mi fiyatları bilmiyorum yoksa bu sistem fiyatına göre çok mu iyi? 4080 saf zaten o fiyatlara yakın. Hayırlı olsun gerçekten. 4070 almayı düşünüyorum saf kart 20k yani.
aldığı monitör 32 k hocamBen mi fiyatları bilmiyorum yoksa bu sistem fiyatına göre çok mu iyi? 4080 saf zaten o fiyatlara yakın. Hayırlı olsun gerçekten. 4070 almayı düşünüyorum saf kart 20k yani.
Ben 75 civarına aldım şuan 92bin gözüküyor zam gelmeden aldım çok şükürBen mi fiyatları bilmiyorum yoksa bu sistem fiyatına göre çok mu iyi? 4080 saf zaten o fiyatlara yakın. Hayırlı olsun gerçekten. 4070 almayı düşünüyorum saf kart 20k yani.
Monitörün 540hz olması dikkatimi çekti hayırlı olsunAllah herkesin gönlüne göre versin.
4080 arasında en sessiz ve en serin çalışan kart, çirkin kral diye geçiyor piyasada gerçekten iyi fiyata aldımekran kartını iyi fiyata almışsın .şu an piyasası min 50 den başlıyo
Monitör fiyatı o sadeceBen mi fiyatları bilmiyorum yoksa bu sistem fiyatına göre çok mu iyi? 4080 saf zaten o fiyatlara yakın. Hayırlı olsun gerçekten. 4070 almayı düşünüyorum saf kart 20k yani.
Ben monitör görmedim direkt bütün sistem 32k sandım.aldığı monitör 32 k hocam
Ekran kartına vs baktım hiç monitör görmedi gözüm şaşırdım yine de arkadaşa hayırlı olsunMonitör fiyatı o sadece
hayırlı olsun, inşallah 1 hafta sonra "oyunlardan eskisi kadar zevk alamıyorum" konusu açmazsınız.Allah herkesin gönlüne göre versin.