Apple dan devamBütce 50k civarı telefonu ben değil ablam kullanıcak ısrarla iphone 15 ya da 16 istiyor bu fiyata onlardan daha iyi kamerası olan telefon var mıdır?Sİmdiden teşekkürler
Tecnoyu öven ilk insantabii ki var tecno camon pro 40 var adamlar piyasayı sildi şu anda iphone 16 dan yarı fiyata daha iyi kamerası var
Ben övmüyorum sen yt daki profesyonel telefon inceleyen mühendislere bak onların incelediği birçok video var. En kötü dxomark puanlarını inceleTecnoyu öven ilk insan
iphone çöp knk macig 7 ile s25 modellerine bakın müq kamerası varBütce 50k civarı telefonu ben değil ablam kullanıcak ısrarla iphone 15 ya da 16 istiyor bu fiyata onlardan daha iyi kamerası olan telefon var mıdır?Sİmdiden teşekkürler
Magic 7 pro alsın 3 aydır kullanıyorum f/p rakibi bile yokBütce 50k civarı telefonu ben değil ablam kullanıcak ısrarla iphone 15 ya da 16 istiyor bu fiyata onlardan daha iyi kamerası olan telefon var mıdır?Sİmdiden teşekkürler
kanka ablam dinlese beni neymis sosyal medyaya yükleyince fotonun kalitesi düsüyormus androidlerdeiphone çöp knk macig 7 ile s25 modellerine bakın müq kamerası var
Magic 7 pro alsın 3 aydır kullanıyorum f/p rakibi bile yok
fp değil sanki hocam 53k bi zahmey iyi olsunMagic 7 pro alsın 3 aydır kullanıyorum f/p rakibi bile yok
iPhone 16 al geç, ya da 17 bekle eylül başı lansman var.Bütce 50k civarı telefonu ben değil ablam kullanıcak ısrarla iphone 15 ya da 16 istiyor bu fiyata onlardan daha iyi kamerası olan telefon var mıdır?Sİmdiden teşekkürler
50k fiyat bandında f/pkanka ablam dinlese beni neymis sosyal medyaya yükleyince fotonun kalitesi düsüyormus androidlerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fp değil sanki hocam 53k bi zahmey iyi olsun