Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Keydrop.com da Sitenin verdiği bakiyeyle kasa açarsam günah olur mu ?
Ne alaka ?Arkadaşlar Keydrop.com da Sitenin verdiği bakiyeyle kasa açarsam günah olur mu ?
hocam şans oyunları dinen günah ya o alaka işteNe alaka ?
Şans oyunları değil de kumar diyelim. Senin cebinden para çıkmadığına göre kumar değildir bu.hocam şans oyunları dinen günah ya o alaka işte
hocam çıkardığım skinleri çekmek için cs envanterimdeki skinleri depozit edeceğim.Skinlerlimi cs'nin attığı kasaları satarak elde ettim.Skinleri alırken herhangi bir para yatırmadım.Deposit yaparsam günah olur mu ?Herhangi bir para yatırmazsan tabii ki olmaz.
Senden çıkan bir miktar yok ama Sana gelicek miktar günah sayılabilirhocam şans oyunları dinen günah ya o alaka işte
Dostum ben din hocası değilim çok anlamam yani. Bu süreçte senin cebinden para çıktı mı ? Ayrıca bu kadar kasmana da gerek yok. Desen bunlar sonuçta. İçinde çok şüphe varsa yakınlarına sor veya öğretmenine sor.hocam çıkardığım skinleri çekmek için cs envanterimdeki skinleri depozit edeceğim.Skinlerlimi cs'nin attığı kasaları satarak elde ettim.Deposit yaparsam günah olur mu ?
Para Çıkmadı.Neyse bu konuları biraz fazla takıyorum kusura bakmayınDostum ben din hocası değilim çok anlamam yani. Bu süreçte senin cebinden para çıktı mı ? Ayrıca bu kadar kasmana da gerek yok. Desen bunlar sonuçta. İçinde çok şüphe varsa yakınlarına sor veya öğretmenine sor.
Çok takıyorsan en garantisi bilgisine güvendiğin birine sor. Yoksa pişman olma ihtimalin de var.Para Çıkmadı.Neyse bu konuları biraz fazla takıyorum kusura bakmayın