Neler Yeni

Emülatör günah mıdır?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Ow bunu bilmiyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani yanarsın falan deyince bende ironi yapıyonuz sandım Allah dışında kimse kimin cennet veya cehenneme gideğini bilemez veya karar veremez
evet ve bu emülatore korsan dışında oyun yükleme yolu yok yani nintendo müsade ediyor günah değil.

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
sen bi dene ama yinede :D

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Ya hocam günah filan diyenler, hiç kusura bakmayın ama dini konularda bu kadar rahat cümleler kurmayın lütfen.

Devlet hukukunda yapılan ticari anlaşmalar neticesinde yasak olarak hükmü konulmuş olabilir ama bu dini bir terim olan günah ifadesini karşılamaz.

Türkiye Cumhuriyeti ve daha bir çok devlet kendisinden önde olan ülkelerin silah sistemlerini hackler, kırar ve kullanır hatta geliştirir öyle kullanır. Bu da yasaktır aslında, lisans var çünkü ama günah değildir. Çünkü İslam dininde günah kavramı çok değişik şartlarda ve durumlarda farklı yorumlanabilmekte ve doğrusu da budur. Adalet eşitlik değildir her zaman, aynı bunun gibi, yapılan işe ve zamana uygun cevaplar verir İslam dini bize...

günah olup olmadığına hocalar karar versin ama yasak, lisans antlaşmaları ile korunmakta sonuçta.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
evet ve bu emülatore korsan dışında oyun yükleme yolu yok yani nintendo müsade ediyor günah değil.
Hocam yani korsan dışında oynanmıyo doğru söylüyorsunuz parasını verince bişey olacağını düşünmüyorum

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar switch emülatör kullanmak istiyorum oyunları satın alsam bile günah olur mu?
Olmaz. İcinize Sinmezse bir Nintendo Foruma sorar izin alıp oynarsınız.

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Ya hocam günah filan diyenler, hiç kusura bakmayın ama dini konularda bu kadar rahat cümleler kurmayın lütfen.

Devlet hukukunda yapılan ticari anlaşmalar neticesinde yasak olarak hükmü konulmuş olabilir ama bu dini bir terim olan günah ifadesini karşılamaz.

Türkiye Cumhuriyeti ve daha bir çok devlet kendisinden önde olan ülkelerin silah sistemlerini hackler, kırar ve kullanır hatta geliştirir öyle kullanır. Bu da yasaktır aslında, lisans var çünkü ama günah değildir. Çünkü İslam dininde günah kavramı çok değişik şartlarda ve durumlarda farklı yorumlanabilmekte ve doğrusu da budur. Adalet eşitlik değildir her zaman, aynı bunun gibi, yapılan işe ve zamana uygun cevaplar verir İslam dini bize...

günah olup olmadığına hocalar karar versin ama yasak, lisans antlaşmaları ile korunmakta sonuçta.
ne saçma bir düşünce :D işimiz hocalara kaldıysa günah ister evir ister çevir

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar switch emülatör kullanmak istiyorum oyunları satın alsam bile günah olur mu?
bakara suresi 170. ayette günah yazıyordu bana da gri caner diye bir arkadaş söyledi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Haram.
Satış geliri elde edilen ürünü almıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,285
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom