reis vücut seninse aşırı çirkin bir sırtın var kusura bakma gözüm kanadı vallaha ya nedense böyle tipler aşırı iğrenç geliyor banaGüzelmiş ne kadara aldın? Citrulline ile arginine miktarı fazla olsaymış iyimiş. Kafein toleransına göre değişir 3/4 ölçekle başla sık kahve içmeyip pre kullanmadıysan sonra 1 ölçeğe çekersin.
senin sırtada bakalım mı kankareis vücut seninse aşırı çirkin bir sırtın var kusura bakma gözüm kanadı vallaha ya nedense böyle tipler aşırı iğrenç geliyor bana
Baya iyi ürün kankaBu kafain oranı zarar verir mi ağır antrenanda
bak kanka normal erkek sırtı spor ypamıyorum bir şey yapmıyorum spor yapan erkeklerin sırtıda iğrenç geliyor bundan bahsettim zaten 190 boyunda 84 kilo biriyim neyime bakıcan ?senin sırtada bakalım mı kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya iyi ürün kanka
Yağdan sarkan bi sırtın var o zamanbak kanka normal erkek sırtı spor ypamıyorum bir şey yapmıyorum spor yapan erkeklerin sırtıda iğrenç geliyor bundan bahsettim zaten 190 boyunda 84 kilo biriyim neyime bakıcan ?
yağdan sarkan mı sdkşahdasdas dostum 190 boy a ideal kilo 90-95 ama sen bilirsinYağdan sarkan bi sırtın var o zaman
he vücudumdaki yağ oranı %3 ama onuda söylemeden durmıyımyağdan sarkan mı sdkşahdasdas dostum 190 boy a ideal kilo 90-95 ama sen bilirsin
650tl tanesi iki kutu aldım genelde yurt dışında içerik kısıtlaması olmadığı için oradan almayı tercih ediyorum. Türkiye de bu tarz yüksek içerikler yasak dmaa 1:3 almayı düşünüyorum ama Türkiye sokması sıkıntı genelde dünya genelinde çoğu ülkede yasak.Güzelmiş ne kadara aldın? Citrulline ile arginine miktarı fazla olsaymış iyimiş. Kafein toleransına göre değişir 3/4 ölçekle başla sık kahve içmeyip pre kullanmadıysan sonra 1 ölçeğe çekersin.
Tr de ki pre-workout ile aynı fiyata yüksek kafain içerik bence mantıklı yaptım alaraksenin sırtada bakalım mı kanka
Baya iyi ürün kanka
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş kemikleri gözüken sıska sırtınla bana laf atman ayrı bir komikbak kanka normal erkek sırtı spor ypamıyorum bir şey yapmıyorum spor yapan erkeklerin sırtıda iğrenç geliyor bundan bahsettim zaten 190 boyunda 84 kilo biriyim neyime bakıcan ?
kemiklerim gözükmüyorKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş kemikleri gözüken sıska sırtınla bana laf atman ayrı bir komik
kemiklerim gözükmüyor
ahjahklaklhlhkdsad böyle değil lan o kadar kötü değil vücudum tomruk taşımadık az
AHAHAHAHAHAHAHAHAyağdan sarkan mı sdkşahdasdas dostum 190 boy a ideal kilo 90-95 ama sen bilirsin
he vücudumdaki yağ oranı %3 ama onuda söylemeden durmıyım