Neler Yeni

Arkadaşlar lisede sevgili yapılır mı? sizce

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Tartışanları görünce dayanamıyorum.
Birinin tarafına geçip diğerini gömesim geliyor.
Ama şimdi ikinizi de sevince hiç iyi olmadı.
Yasin, arkadaş böyle bir konu açmış
Bana da gelmiş diyor ki senin ininal kart ile açtığın konu saçmaydı diyor.
Sevgili muhabbeti ile ilgili açılan konuya saçma dedim diye dedi bunu
Sen de biraz düşün

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
liseye geçtim fen lisesini kazandım acaba sevgili yapmak lisede kötü bir fikirmi, birazda fen lisesi olduğu için aklıma kötü bir fikirmiş gibi geliyor irademe çok güçlü denemez acaba kendimi harcarmıyım diye düşünmüyor değilim sözün özü sizce erkenmi üniyimi beklemeliyim
Yapabiliyorsan yap yani ne diyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
liseye geçtim fen lisesini kazandım acaba sevgili yapmak lisede kötü bir fikirmi, birazda fen lisesi olduğu için aklıma kötü bir fikirmiş gibi geliyor irademe çok güçlü denemez acaba kendimi harcarmıyım diye düşünmüyor değilim sözün özü sizce erkenmi üniyimi beklemeliyim
sevgili yapma hatta evlenmemeye çalış

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
hiiiiiiiç gerek yok misal ben yalnız yaşamayı severim şu yaşıma kadar kimseyle sevgili olmadım şimdilik olmayıda düşünmüyorum yalnız yaşayıp yalnız ölmek bence en iyisi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostum bu ne saçma bir konu. Konu dışı diye abartmayın. Neyse sana cevabım lisede sakın bulaşma. O ilişki yürümez. Üniversiteye kadar. Üniversite de de ilişki yapma o da otogara kadar sürüyor. Okul hayatın bitsin öyle gir bu işlere.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Dostum bu ne saçma bir konu. Konu dışı diye abartmayın. Neyse sana cevabım lisede sakın bulaşma. O ilişki yürümez. Üniversiteye kadar. Üniversite de de ilişki yapma o da otogara kadar sürüyor. Okul hayatın bitsin öyle gir bu işlere.
Hatta ne uğraşıyon askeden sonra yap ondan sonra kariyer vs en iyisi 40 yaşına kadar beklemek(!) Bence yapsın lisenin tadı tuzudur bunlar ama sonra dersleri vs salarsa kötü olur lise 10. sınıf gibi abartmayacak şekilde takılırsın benim fikrim böyle

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hatta ne uğraşıyon askeden sonra yap ondan sonra kariyer vs en iyisi 40 yaşına kadar beklemek(!) Bence yapsın lisenin tadı tuzudur bunlar ama sonra dersleri vs salarsa kötü olur lise 10. sınıf gibi abartmayacak şekilde takılırsın benim fikrim böyle
Lafta abarmayacak şekilde deniyor ama herkesin abarttığı aşikâr. Sen de çok abarttın ne 40 yaşı. Okulunu bitirirsin sonra bakarsın bu işlere.

Lafta abarmayacak şekilde deniyor ama herkesin abarttığı aşikâr. Sen de çok abarttın ne 40 yaşı. Okulunu bitirirsin sonra bakarsın bu işlere.
en iyisi konunun toplanmış hali bu

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Gün geçmiyor ki saçma konu açılmasın. Geçen bu konu ile alakalı bir konu açılmıştı ve demek ki hiçbir yararı olmamış. Neyse her geçen gün forumdan soğuyoruz ceza sistemi gelene kadar böyle devam.

Top Bottom