medusa1
80+
Lütfen şu yazıyı sonuna kadar okuyun. 2 dakikanızı ayırırsanız çok sevinirim . Durum şöyle , phanteks p600s kasa kullanıyorum ve kasamdaki ekran kartı sıcaklığından dert yanıp fanları değiştirme kararı aldım. Fanları özenle seçerek piyasanın en iyi fanlarını alıp döşedim kasamın içine. LAKİN buna rağmen ekran kartım tam yükteyken sıcaklık 69 dereceyi görüyor maksimum. Ekran kartım Asus tuf 4070 Tİ. 250 watt falan güç çekiyor tam yükteyken. Neyse , sonrasında youtube testlerine baktım ve aynı ekran kartıyla inceleme videosu çeken kişilerin kartları 59-60 gidip geliyor. Yani benim kartımla videodaki kart arasında 10 derece sıcaklık farkı var. Az değil arkadaşlar. Neden böyle yani ? Sıcaklık değerlerin normal demeyin lütfen. Biliyorum 69 derece sorun edilecek bir sıcaklık değil ama neden aynı ekran kartını kullanmama rağmen diğer insanların kartlarından 10 derece daha sıcak çalışıyor bunu anlamıyorum. Geriye son bir çare kaldı o da kasayı değiştirmek. Belli ki bu kasanın tasarımsal olarak bir hatası var başka açıklaması olamaz yani. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
Son düzenleme: