Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşlar Modart-x3 Si̇stemi̇ni̇ Aldim. Moni̇tör Ne Almaliyim?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Bir sorum olacaktı şimdi benim sistem daha hazırlanıyora bile geçmedi monitörü alsam eski bir laptop var denemek için buna taksam testleri yapsam mantıklı mıdır sistemin gelmesini beklemek mi mantıklıdır ?
fark etmez yapabilirsin

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer

asparagas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
asparagas
8gb kart için 2k saçma olur
Hocam bu sistem pek içime sinmedi itopya da sipariş hazırlanıyor olarak görünüyor fakat durumuna bakınca ödeme onaylandı da iptal edebilir miyim bilginiz var mıdır? 20k ya da ne alabileceğimi bilmiyorum kafa allak bullak

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Hocam bu sistem pek içime sinmedi itopya da sipariş hazırlanıyor olarak görünüyor fakat durumuna bakınca ödeme onaylandı da iptal edebilir miyim bilginiz var mıdır? 20k ya da ne alabileceğimi bilmiyorum kafa allak bullak
Neden hocam ben anlamadım 4060ti 19kya almışsın bide yanında 5600 var mis gibi hiç iptal etmeyin kim 8gb vram yetmez desede 1080pde yeter zaten monitör içinde 6k bütçeniz var 2kya geçilmez o bütçeye yani içiniz rahat olsun 2k için oynamiyacaksanız 1080pde çok muq karttır

asparagas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
asparagas
Neden hocam ben anlamadım 4060ti 19kya almışsın bide yanında 5600 var mis gibi hiç iptal etmeyin kim 8gb vram yetmez desede 1080pde yeter zaten monitör içinde 6k bütçeniz var 2kya geçilmez o bütçeye yani içiniz rahat olsun 2k için oynamiyacaksanız 1080pde çok muq karttır
Ya bu ventuslar için ısınma problemi var diyorlar PC toplamadan pek anlamam 4060ti lar için yorumlar pek olumlu gelmedi anlayacağınız kafam iyice karıştı

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Ya bu ventuslar için ısınma problemi var diyorlar PC toplamadan pek anlamam 4060ti lar için yorumlar pek olumlu gelmedi anlayacağınız kafam iyice karıştı
Isınma derken hocam normal kartlardan biraz daha fazla ısınır oda ısınırsa yani ısınması dert edilmez 4060tilardada olumsuz yorumlar için açıklamayı zaten yaptım 4060ti 8gb değilde 10gb yada 12gb çıksaydı sen bide 1 tane olumsuz yorum görüyormuydun dediğim gibi 1080p oyna yeterli olur bide ilerde ne olacağı belli değil belki vram problemi ortadanda kalkabilir yani sonuçta 4060ti bile 8gb vram ile çıkartmış bence birşeyler yaparlar ama bilemiyorum kimsenin sağıbsolu belli olmuyor ama içiniz rahat olsun

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Oğuz
Bende almıştım hocam iptal ettim.
Cuma günü pckolik ghost v3 sistemi aldım iptal ettim.
Modart sistemi aldım onuda iptal ettim.
Biraz ddr5 am5 kullanmak istiyorum. İtopya sağolsun iptal ettiğim gün para iademi yaptı.

asparagas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
asparagas
Bende almıştım hocam iptal ettim.
Cuma günü pckolik ghost v3 sistemi aldım iptal ettim.
Modart sistemi aldım onuda iptal ettim.
Biraz ddr5 am5 kullanmak istiyorum. İtopya sağolsun iptal ettiğim gün para iademi yaptı.
Ben de çıktığı gün aldım ama sıkıntı surda iptal etsem ne alabileceğimi de bilmiyorum yeni gelecek DA sisteminde fiyatı yüksek olucak gibi ki uysa bile yetişemiyorum. Bilemedim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınma derken hocam normal kartlardan biraz daha fazla ısınır oda ısınırsa yani ısınması dert edilmez 4060tilardada olumsuz yorumlar için açıklamayı zaten yaptım 4060ti 8gb değilde 10gb yada 12gb çıksaydı sen bide 1 tane olumsuz yorum görüyormuydun dediğim gibi 1080p oyna yeterli olur bide ilerde ne olacağı belli değil belki vram problemi ortadanda kalkabilir yani sonuçta 4060ti bile 8gb vram ile çıkartmış bence birşeyler yaparlar ama bilemiyorum kimsenin sağıbsolu belli olmuyor ama içiniz rahat olsun
Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Oğuz
Ben de çıktığı gün aldım ama sıkıntı surda iptal etsem ne alabileceğimi de bilmiyorum yeni gelecek DA sisteminde fiyatı yüksek olucak gibi ki uysa bile yetişemiyorum. Bilemedim yani
Ben bekleyeceğim ddr5 i. Zaten am5 soket uzun yıllar değişmez. Bakalım sistem bi çıksın taksitle filan yapıştıracam.
Ha ayrıca hocam modart sistemin beğenmediğim tarafları şuydu.
Anakart b450m a pro sevmediğim bi anakarttı
Ssd Mld 500gb sevmediğim bi ürün
Ram desen hep aynı yıllardır.

asparagas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
asparagas
Ben bekleyeceğim ddr5 i. Zaten am5 soket uzun yıllar değişmez. Bakalım sistem bi çıksın taksitle filan yapıştıracam.
Ha ayrıca hocam modart sistemin beğenmediğim tarafları şuydu.
Anakart b450m a pro sevmediğim bi anakarttı
Ssd Mld 500gb sevmediğim bi ürün
Ram desen hep aynı yıllardır.
İşte DA nin sistemi çok çabuk bitiyor ayrıca o konu var geçen çıkan 4060 1 dakika içinde bitmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,116
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom