Neler Yeni

Yardım ARKADAŞLAR YENİ PC ALDIM

asparagas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
asparagas
Hocqm telefonu kabloyla bağlayın telefonu wifiye bağlayın sonra usb ile internet paylaşımını açın kablo yada aparat alana kadar o şekilde kullanın 10mb indirme hızım 1 1.5 mblere kadar düşüyordu ama idare ediyodum kablo aldıktan sonra zaten sorun fln kalmadı
İşte kabloya evdekiler müsade etmiyor diyeyim nasıl çözeceğimi bilemedim iade edebilirsem iadeyi denicem başka yol yok gibi

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer

asparagas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
asparagas

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Evet çünkü kablo işini yapamayacam wifi adaptör mevzusuda stabil olmaz gibi geliyor
yukarda bir arkadaş atmıştı o model güzel alın onu ve şöyle bir şey var aldığınız pc fp bir pc iade etmek saçma olur alın bi tane kablosuz adaptörü gitsin iade etme gibi bir hataya düşünmeyin telefondan bağlayın bi kaç gün şarj edermiş gibi yazdığım şeyi deneyin o şekilde kullanın

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
İşte kabloya evdekiler müsade etmiyor diyeyim nasıl çözeceğimi bilemedim iade edebilirsem iadeyi denicem başka yol yok gibi
Hocam iade etmeyin bence bir tane wifi dongle alsaniz cozulur is kabloya gerek yok illa. Zaten cogu sistemde wifi destegi yok. Anca ust segment anakartlarda bulunuyor. Iadelik bir durum yok bence kaliteli bir dongle alsaniz yeterli olur. Benim bilgim yok wi-fi donglelar hakkinda ama forumda onerebilecek vardir elbet.

asparagas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
asparagas
yukarda bir arkadaş atmıştı o model güzel alın onu ve şöyle bir şey var aldığınız pc fp bir pc iade etmek saçma olur alın bi tane kablosuz adaptörü gitsin iade etme gibi bir hataya düşünmeyin telefondan bağlayın bi kaç gün şarj edermiş gibi yazdığım şeyi deneyin o şekilde kullanın
Valla kafam karıştı yine iade etmek de istemiyorum ama bilmiyorum dediklerinizi degerlendireyim

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Valla kafam karıştı yine iade etmek de istemiyorum ama bilmiyorum dediklerinizi degerlendireyim
Dediğim gibi iade etmek öyle uygun ve güzel bi sistem için baya saçma olur

Mert

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,113
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu