nasıl yani hocam anlamadımbütün mecburi zamanların hariç ders tir iştir gibi gibi kendine ait olan zamanlarda yaptığını yap özellikle dışarda kimsenin olmadıgı yerlerde otur banka yaptıgını yap 2.3 günden sonra sorunu buluyorsun yalnızlık iyidir bu tür durumlarda yalnız kal ve boş bak cidden
çık dışarda boş zamanlarında boş boş bakın 2.3 gün sonra kafandaki aklına gelmeyen sıkıntılar aklına geliyor devamında çözüyorsun genelde öyle yapıyorum dışarda bankta güzel manzarası olan bi yere otur ve bakın TELEFONLA OYNAMA AMA haberin olsun insta vs vs bakmıcannasıl yani hocam anlamadım
yaşadığım yerde böyle bi ortam yok mindfullness gibi meditasyonlara yönelsem nasıl olur?çık dışarda boş zamanlarında boş boş bakın 2.3 gün sonra kafandaki aklına gelmeyen sıkıntılar aklına geliyor devamında çözüyorsun genelde öyle yapıyorum dışarda bankta güzel manzarası olan bi yere otur ve bakın TELEFONLA OYNAMA AMA haberin olsun insta vs vs bakmıcan
Hocam otur odanda ışığı kapat 30dk boş kal bikaç akşam düzeliryaşadığım yerde böyle bi ortam yok mindfullness gibi meditasyonlara yönelsem nasıl olur?
bi ara 1 hafta bırakmıştım çok güzel bişey sonra yine başlamıştım yeniden deniyeceğimreels kaydırıyorsan kaydırmayı bırak faydasını görürsün
çok teşekkürler hocam deniyeceğimHocam otur odanda ışığı kapat 30dk boş kal bikaç akşam düzelir
oyun bağımlısıyım fakat bırakmak istemiyorum hem oyun hemde diğer işler birlikte olmaz mıseni meşgule sevk eden her gereksiz oyalayıcı şeyden vazgeç, alışkanlıklarından kurtul ve rahatla, ders için de sabır ve kararlılık göster. Bu iş zaten zordur ama meyvası aşırı tatlıdır.
istemek önemli bizde malum istemediğimiz için olmuyor ders işi fakat benim problemim sadece dersde değil her yerde olmaya başladı çok rahatsız edici bi hal aldıaga banada oluyor odak kaybı ile alakalı değil sadece okula ait değiliz