Neler Yeni

Arkadaşlar odağım öldü ne yapmalıyım

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Eren
Dersdeyiz dikkatimin dağıldığını anlayıp derse dönüyorum 1 dakika geçmeden yine dalıyorum uzaklara ne yapmam gerek arkadaşlar ders dinleyemez oldum

bütün mecburi zamanların hariç ders tir iştir gibi gibi kendine ait olan zamanlarda yaptığını yap özellikle dışarda kimsenin olmadıgı yerlerde otur banka yaptıgını yap 2.3 günden sonra sorunu buluyorsun yalnızlık iyidir bu tür durumlarda yalnız kal ve boş bak cidden

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütün mecburi zamanların hariç ders tir iştir gibi gibi kendine ait olan zamanlarda yaptığını yap özellikle dışarda kimsenin olmadıgı yerlerde otur banka yaptıgını yap 2.3 günden sonra sorunu buluyorsun yalnızlık iyidir bu tür durumlarda yalnız kal ve boş bak cidden
nasıl yani hocam anlamadım

nasıl yani hocam anlamadım
çık dışarda boş zamanlarında boş boş bakın 2.3 gün sonra kafandaki aklına gelmeyen sıkıntılar aklına geliyor devamında çözüyorsun genelde öyle yapıyorum dışarda bankta güzel manzarası olan bi yere otur ve bakın TELEFONLA OYNAMA AMA haberin olsun insta vs vs bakmıcan

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çık dışarda boş zamanlarında boş boş bakın 2.3 gün sonra kafandaki aklına gelmeyen sıkıntılar aklına geliyor devamında çözüyorsun genelde öyle yapıyorum dışarda bankta güzel manzarası olan bi yere otur ve bakın TELEFONLA OYNAMA AMA haberin olsun insta vs vs bakmıcan
yaşadığım yerde böyle bi ortam yok mindfullness gibi meditasyonlara yönelsem nasıl olur?

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Donald
aga banada oluyor odak kaybı ile alakalı değil sadece okula ait değiliz

emin14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emin Yeler
reels kaydırıyorsan kaydırmayı bırak faydasını görürsün

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Tekin Ayber
seni meşgule sevk eden her gereksiz oyalayıcı şeyden vazgeç, alışkanlıklarından kurtul ve rahatla, ders için de sabır ve kararlılık göster. Bu iş zaten zordur ama meyvası aşırı tatlıdır.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Eren
reels kaydırıyorsan kaydırmayı bırak faydasını görürsün
bi ara 1 hafta bırakmıştım çok güzel bişey sonra yine başlamıştım yeniden deniyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam otur odanda ışığı kapat 30dk boş kal bikaç akşam düzelir
çok teşekkürler hocam deniyeceğim

seni meşgule sevk eden her gereksiz oyalayıcı şeyden vazgeç, alışkanlıklarından kurtul ve rahatla, ders için de sabır ve kararlılık göster. Bu iş zaten zordur ama meyvası aşırı tatlıdır.
oyun bağımlısıyım fakat bırakmak istemiyorum hem oyun hemde diğer işler birlikte olmaz mı

aga banada oluyor odak kaybı ile alakalı değil sadece okula ait değiliz
istemek önemli bizde malum istemediğimiz için olmuyor ders işi fakat benim problemim sadece dersde değil her yerde olmaya başladı çok rahatsız edici bi hal aldı

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Tekin Ayber
Sen bilirsin, ya şimdi ya da hiç... Geleceğin üzerinde oyun oynayarak kumar oynaman, derslerine yeterince kıymeti vermediğin veya kıymetini taktir edemediğinin göstergesi. Şimdiden geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,100
Üyeler
160,033
Son üye
samco274
Top Bottom