Arkadaşlar öğlenden beri internet yok

darksason

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar mileni.com kullanmaktayım diyesinede giriş yapılmıyor siz girmeyi deneyebilirsiniz mileni.com.tr

Aradım öğlen 1.5 dan beri bir sorun varmış en yakın zamanda cozulecekmis

yalan kardeşim bölgende sorun var diyor herkese aynı tüm millenicom kullanıcıları aynı sorundan muzdarip bende öyle binpişman oldum berbat firma
Post automatically merged:

konuştun mu birebir müşteri hizmetleriyle

Hocam iki gündür netspeed de vardı
Bu gün millenicom da çıktı
Bak millenicom lu değilim
Hiç te musterisi olmadım

Kendini kurtar derhal terket diyeere şu an için kulak asma
Bir firmada ayda yılda bir problem yaşandı diye hemen kotulenmez
Problem büyük ihtimal bu gün çözülür
Devamlı aynı problemleri yaşarsan
Sonrasında karar verirsin

Hocam iki gündür netspeed de vardı
Bu gün millenicom da çıktı
Bak millenicom lu değilim
Hiç te musterisi olmadım

Kendini kurtar derhal terket diyeere şu an için kulak asma
Bir firmada ayda yılda bir problem yaşandı diye hemen kotulenmez
Problem büyük ihtimal bu gün çözülür
Devamlı aynı problemleri yaşarsan
Sonrasında karar verirsin
peki şöyle sorayım sana vodafone net kullanıyordum 27 ms sabitti aynı kablo aynı port aynı modem aynı bina milleni geçtim ping 32 33lere çıktı ve oynak olmaya başladı fazlasıyla ve ara sıra hız düşüyor modem resetlemek gerekiyor tüm sorunlar milleniye geçtikten sonra oldu

Sanırım her yerde çökmüş bursa ve Yalova komple kapalı net olarak bende yalovadayim

benim de ankara millenicom, öğlen 3ten beri:
ziraat yok,
speedtest yok,
akakce yok,
fordikinciel yok,
garantibbva çok yavaş sayfa başı 1dk bekliyorum,
league of legends yine aynı şekil çok yavaş giriyor, oyun içinde karakterler ışınlanıyor,
registry.npmjs.org yok yazılım geliştiricisiyim npmden paket indiremiyorum sabahtan beri timeout hatası,

ben de netspeed kullanıyodum, netspeede zam geldi üstüne üstlük onda da internet kopmaları başladı, milleniye geçtim bu da aynı... güya daha ucuz ama hizmet yok.
turknet altyapısı yok,
superonline altyapısı yok,
superbox, redbox desen saçma sapan kota muhabbeti var,

bu başkentin göbeğinde 2025in ortasında halen daha adam akıllı internet sağlanamıyor ya büyük bir köyde yaşıyoruz gerçekten bu nedir ya

peki şöyle sorayım sana vodafone net kullanıyordum 27 ms sabitti aynı kablo aynı port aynı modem aynı bina milleni geçtim ping 32 33lere çıktı ve oynak olmaya başladı fazlasıyla ve ara sıra hız düşüyor modem resetlemek gerekiyor tüm sorunlar milleniye geçtikten sonra oldu
bu sorunu şirkete bildirip çözüme ulaştıramıyorlarsa şirketi terketmek elbetteki en doğal ve mantıklı bir hakkınızdır
benim anlatmak istediğimden farklı bir durum

Geri