Neler Yeni

Arkadaşlar Papara Kartım Geldi

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Şaşırdığım Nokta Temassız Kartı Ücretsiz göndermeleri oldu.İninalde dümdüz kart iken bile 5 tl vermiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

komisyon muhabbeti cidden iğrenç geforce now aylık ödeme için para yatırmaya gidiyorum 2 TL alıyorlar aylık ödeme günü komisyon alıyorlar sonra gidip 5-6 lira ekstradan getiriyorum uğraş uğraş bitmiyor rezalet ininal
Kesinlikle sipariş verip paparaya geçin.Paparanın kartı ego'da bile geçiyor. Adamlar bedava karta temassız koymuşlar.Valla gerçek hizmet bu

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kasımın sonunda sipariş ettim daha gelmedi.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Şaşırdığım Nokta Temassız Kartı Ücretsiz göndermeleri oldu.İninalde dümdüz kart iken bile 5 TL vermiştim

Kesinlikle sipariş verip paparaya geçin.Paparanın kartı ego'da bile geçiyor. Adamlar bedava karta temassız koymuşlar.Valla gerçek hizmet bu
öyle yapacağım bıktım artık komisyon olayından ay başı oyun alayım diyorum şak 2 tl kesilmiş para eksik kalk git şok a kadar 5 tl al yatır sıktı

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Kasımın sonunda sipariş ettim daha gelmedi.
Hocam adımları anlattım. Cingar çıkartın seve seve getiriyorlar

öyle yapacağım bıktım artık komisyon olayından ay başı oyun alayım diyorum şak 2 TL kesilmiş para eksik kalk git şok a kadar 5 TL al yatır sıktı
Vallaha ya. Bende R6 Six Siege alacaktım.Cüzdanda 31 tl civarı para vardı.Dedim ki 5tl yatırsam yeter. Gittim 5 tl yatırdım 1.10 tl bankamatik kesti. Sonra birde İninalın aylık ödemesi kesildi. Sinir krizi geçiriyordum

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
Kredi kartı başvuruma onay vereli bir hafta oldu iş bankasının ama daha kuryeye bile verilmemiş sanırım. Kuryeye verince bilgi vereceğiz diye mesaj geldi :) lanet olsun böyle sisteme.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Kredi kartı başvuruma onay vereli bir hafta oldu iş bankasının ama daha kuryeye bile verilmemiş sanırım. Kuryeye verince bilgi vereceğiz diye mesaj geldi :) lanet olsun böyle sisteme.
Hocam benim attığım adımları bir deneyin.Belki yararı olur

VorleN

80+ Silver
Arkadaşlar Papara Kartım Geldi
12 Gün Önce Sipariş Etmiştim.Sabahta Konu açmıştım gelmedi falan filan.
Eğer Kartınız Gelmediyse Şunları Yapın:
1.Kuryeyi Arayın
Arkadaşlar Ben kuryeyi aradım ve işimin acil olduğunu söyledim.Kuryede bulunduğum ilçedeydi ancak kartın yanında bulunmadığını söyledi.Ancak sorguladığımda Kartın yanında olduğunu gösteriyordu
2.Müşteri Hizmetlerini Arayın
Ben AGT Müşteri Hizmetlerini Arayıp Kartı Sorguladım Ve Kuryede Olduğunu Söyledi
3.ŞikayetVara Yazın
Arkadaşlar Büyük İhtimalle En Önemli Kısım Bu. Ben Şikayetvara konu yazdıktan 3 saat sonra kart geldi

Kartın Zarfı da Tasarımı da Güzel Şık. Kart Boyutu İninal ile Aynı.
Hayırlı olsun benim 2.5 3 günde gelmişti

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Hocam adımları anlattım. Cingar çıkartın seve seve getiriyorlar

Vallaha ya. Bende R6 Six Siege alacaktım.Cüzdan kodumda 31 TL civarı para vardı.Dedim ki 5tl yatırsam yeter. Gittim 5 TL yatırdım 1.10 TL bankamatik kesti. Sonra birde İninalın aylık ödemesi kesildi. Sinir krizi geçiriyordum
Aynı şey başıma gelip duruyor anlatayım olayı
Yılbaşı için kendime oyun alacaktım elimde bayağı bi para vardı
epic games kuponum vardı 60 tl cyberpunk + geforce now alayım dedim sonuçta 240 tl
neyse şok a gittim parayı yükledim önceki ayın komisyonu yükleme vs derken elimde olan 246 tl oldu sana 238
neyse dedim bari cyberpunk'ı alayım geforce now'ı yarın alırım ekstra para atıp
bir de ne göreyim sevgili ininal epic games'te ödemeyi işleyecen aracının ücreti adında berbat sistem ile 189 tl olan oyunu bana yaptı 200 ininal yüzünden ertesi gün 25 lira falan attım bayağı bi küfür etmiştim hatta yılbaşında sinir krizi geçirtti bana

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Aynı şey başıma gelip duruyor anlatayım olayı
Yılbaşı için kendime oyun alacaktım elimde bayağı bi para vardı
epic games kuponum vardı 60 TL cyberpunk + geforce now alayım dedim sonuçta 240 TL
neyse şok a gittim parayı yükledim önceki ayın komisyonu yükleme vs derken elimde olan 246 TL oldu sana 238
neyse dedim bari cyberpunk'ı alayım geforce now'ı yarın alırım ekstra para atıp
bir de ne göreyim sevgili ininal epic games'te ödemeyi işleyecen aracının ücreti adında berbat sistem ile 189 TL olan oyunu bana yaptı 200 ininal yüzünden ertesi gün 25 lira falan attım bayağı bi küfür etmiştim hatta yılbaşında sinir krizi geçirtti bana
O yüzden geç paparaya. İlk 5 işlemde ücret yok diye biliyorum. İninali bidaha asla kullanmam.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,564
İsim
Samet Kaya
Şaşırdığım Nokta Temassız Kartı Ücretsiz göndermeleri oldu.İninalde dümdüz kart iken bile 5 TL vermiştim

Hocam peki kampanyası falan olmuyor mu hiç tosla kart gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,162
Üyeler
165,296
Son üye
HER0X
Top Bottom